Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie golę nóg i pach

Czy dziewczyna, która nie goli nóg i pach może się podobać?

Polecane posty

Gość ja pierdykam
nie samym seksem czlowiek zyje powiedzialabym, ze seks jest dodatkiem do nromalnego zycia z fajnym czlowiekiem

Gość porąbało Was
może gdy się żyje z człowiekiem jest to dodatek ja żyję z wielką owłosioną małpą i gdyby nie seks, oddałabym go do zoo :classic_cool:

Gość oblechhhhhhh
1)czasy faktycznie sie zmienily.kiedys norma byl pers w kroku i dredy pod pachami. 2)to jest poprostu nieestetyczne dla wiekszosci obserwatorow(plaza,autobus itp) 3.czy moze sie podobac.......jasne ze tak .swego czasu przegladalam gazetke (jakies tam sexy....)ogloszen typu -poznam pania silnie zarosnieta- bylo klkanascie....widac sa amatorzy..tylko jak go znalezc? autorko-jezeli tylko uda ci sie poznac partnera ktory pokocha twoje krzaczki to rob co chcesz:) ale obiecaj na plaze zalozyc szorty(rodzaj stroju kapielowego) i nie nosic bluzek na szelkach i wszyscy bedziemy zadowoleni. ty z klakami my z poczuciem estetyki ktore nie bedzie wyło w odpowiedzi na widok pach/nog/bikini. mozesz powiedziec ,ze masz prawo eksponowac sie jak chcesz.tak ale pamietaj nie zyjesz w buszu tylko wrod ludzi. powiem krotko bedziesz budzic obrzydzenie.takie czasy......... pozdrawiam

Gość baron de drift vel riff
takie czasy mężczyźni biorą publicznie ślub ale zarośnięte pachy budzą estetyczny szok :D

Gość no takie czasy
Jak czytam te piramidalne bzdury o "zrudziałych" od potu męskich pachach to mnie śmiech ogarnia :) Ludzie, gdzie wy takich mężczyzn spotykacie? W slumsach się chowałyście? Po to jest mydło, woda, dezodorant, żeby tę męską pachę utrzymać w czystości. W życiu mi się nie zdarzyło, żebym poczuła jakiś smród od mojego męża. Pachnie zawsze ślicznie. Jak jest wysiłek fizyczny - to pod prysznic i załatwione. Plus dezodorant. Obrzydliwa to jest ta pedalska, metroseksualna moda na łyse pachy i łyse genitalia. Miejcie swoje gusta, ale zachowajcie umiar i skończcie z tymi bzdurami o higienie, bo to nie ma nic do rzeczy, jak ktoś jest po prostu czystym człowiekiem, a nie brudasem. Żeby nie było, że jestem taka wyzwolona - kobieta niestety ogolona być musi (dyskusyjny powiedzmy jest wzgórek łonowy, reszta obowiązkowo, takie czasy i już).

Ja bym nie mogła się nie golić. Jak widzę panią, której z rajstop wychodzą takie kłaki to jestem dla niej pełna podziwu, że potrafiła ubrać spódnicę i tak wyjśc.

Gość baron de drift vel riff
Arabowie golili włosy pod pachami i na genitaliach tam gdzie o wodę trudno, łatwiej utrzymać higienę gdy nie ma włosów zresztą właściwe było kulturze arabskiej przywiązywanie wagi do higieny podczas gdy Europa gniła w smrodzie :D

"haha Brzydki" :O 🖐️ "mężczyźni biorą publicznie ślub ale zarośnięte pachy budzą estetyczny szok" ale nei w polsce :classic_cool: "resztą właściwe było kulturze arabskiej przywiązywanie wagi do higieny podczas gdy Europa gniła w smrodzie " do czasów chrystianizacji nie gniła bo upadku rzymu przez długi czas też nie a to że paru doktorów kościoła wymyśliło co wymyśliło to 🖐️

Gość masz racje baronie
takie czasy mężczyźni biorą publicznie ślub ale zarośnięte pachy budzą estetyczny szok tylko ze faceci bioracy slub, zadbani i na dodatek przystojni to widok estetyczny i mily dla oka w przeciwienstwie do krzakow pod pachami,

Gość porąbało Was
Ale sie ktos podszył, moja wypowiedx byla tylko pierwsza, ale reszta napisana przez podszywka całkiem fajna. No i właśnie przez ten brak higieny osoba która powinna być mi najbliższa na świecie mnie obrzydza i unikam z nim kontaktow intymnych. Jesli on mnie nie szanuje i pcha sie śmierdzący to nie jest godzien przy mnie spać. Odejsć i co powiem w sądzie, ze chcę rozwodu, bo mi w chacie smierdzi potem!!!??? Albo co, zgłosić go na golenie razem z owcami???

Gość co_za_dziwaczna_moda
Mnie osobiscie obrzydzaja ogoleni faceci. Moj sie nie goli i jestem z tego bardzo zadowolona- a pachniec zawsze ladnie pachne.

Gość a ja nie lubie zarosnietych
jak sie nie bedzie golic - to ja tez nie bede :)

Gość nnocowy
po cholerę cokolwiek golić? po pierwsze tego nie widać, w dzień spodnie, wieczorem i w nocy - w łóżku ciemno! po drugie nasze babcie nie goliły i żyły! no nie mam racji!

Gość w sumie masz racje
ja nie wiem, po co tak ludzi pogielo. Ok, pachy i intymne rozumiem, bo nie smierdzi. ale nogi???

Gość jesteście nienormalni
ogolony facet . fuj to gorsze od tyłka pawiana.

Gość nnocowy
> w sumie ... chyba śmierdzi jak się nie myjesz i nie używać dezodoro..., włosy za to dają trochę ciepła, zwłaszcza zimą nie?

Gość bartek z pierwszej milosci
TERESA miala ogoloną Brzoskwinke.

Jeszcze z 15 lat temu to nie było nic dziwnego. Jestem w stanie zrozumieć że dziewczyna goli pachy, nogi i miejsca intymne. Ale dlaczego do cholery facet też ma golić ? Nie mam zamiaru golić ani przycinać żadnych włosów pod pachami, na klacie, na instrumencie ani na nogach. Te włosy to oznaka dojżałości i męskości. Wąsy i brodę też noszę - i to całościową-rumcajsową i dosyć długą (z 5 cm) jak w latach 70-tych. Ani mi się śni golić ani przycinać i nikt mnie do tego nigdy nie nakłoni. Facet bez włosów pod pachami czy na jajach to przedszkolak albo gej. Jak kobieta lubi takich gładkich to chyba musi mieć skłonności pedofilskie albo lesbijskie. Ohyda. Dzisejsza moda jest strasznie sztuczna. A dziewczyna dziewczynie nie równa - jest i tak sporo takich które jeszcze nie ogłupiały i lubią owłosionych. I wkurzają mnie te bzdury o higienie - myję się, używam Old Spice'a i nigdy ode mnie nie wali. To wystarczy do utrzymania higieny.

Gość nudy
a ja sie nie gole i co z tego pffffffff faceci tez sie nie golą a jest równouprawnienie no nieee ?

Gość nudy
nie bede sie golić nie nie nie .... nie nie :) tez was kocham

Czy dziewczyna, która nie goli nóg i pach może się podobać? w zimie nie musi golić ale w latem raczej tak