Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adagagagaga

Przyszle mamy 1990

Polecane posty

Gość Adagagagaga

Hej dziewczyny! Czy sa tu przyszle mamy ktore staraja sie o dzidziusia z rocznika 1990? Pozdrawiam

Gość sajonara bejbe
chyba dzieci które starają się o dzieci!! piersi już masz chociaż??

Gość xjnjhrtbxdhk
:O:O:O:O 1990???????? nie przesadzacie dzieci???

Nie rozumiem, jak ktoś, kto ma 19 lat moze starać sie o dziecko? ;| Ja jestem z rocznika '90 i nie wyobrażam sobie starać sie teraz o dziecko :O W październiku dopiero zaczynam studia. Nie wiem jak w ogóle i z czego mozna wychować i utrzymać dziecko bez wykształcenia i pracy, ktora zdobywasz dzieki niemu. Bo nie wyobrazam sobie pracowac na kasie albo fizycznie do konca zycia :O

Nie rozumiem, jak ktoś, kto ma 19 lat moze starać sie o dziecko? ;| Ja jestem z rocznika '90 i nie wyobrażam sobie starać sie teraz o dziecko :O W październiku dopiero zaczynam studia. Nie wiem jak w ogóle i z czego mozna wychować i utrzymać dziecko bez wykształcenia i pracy, ktora zdobywasz dzieki niemu. Bo nie wyobrazam sobie pracowac na kasie albo fizycznie do konca zycia :O

Gość sajonara bejbe
żal żal żal tych dzieci to najbardziej!!! nie wolisz korzystać z życia?? uczyć się , zwiedzać, bawić się??? tragedia... biedne te wasze dzieci, mamy po zawodówkach... albo po podstawówkach :(