Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dario86

Szukam dziewczyny z lodzi 17 - 22

Polecane posty

Gość Dario86

Tak jak w temacie :) Jestem mily, kulturalny, studiuje i pracuje :) Podobno przystojny :P

Gość Dario86
Oczywiście, bardzo wskazane jest by dziewczyna ta miała przystojnego i wydepilowanego brata. Mam problemy z nawiązywaniem kontaktów ze swoją płcią, a niestety tylko ona mnie interesuje. Tak więc dziewczyny z Łodzi w wieku 17 - 22: przedstawcie mnie swoim braciom, a ja już się będę martwił jak go tu podejść :classic_cool:

Gość dario8686
/|\ | | Ten wyzej to idiota i podszyw

Gość tiriririri
dlaczego nie chcesz pozanac na zywo dziewczyny a przez internet? ps. z jakiej dzielnicy jestes? ;p

Gość Dario86
zartuję . . w każda dziurę wsadzę czy to meska czy żeńska . . .

Gość Dario86
ten nademna tez podszyw ;(

Gość dario868686
lol jakis podszyw napisal ze podszyw :D tiriririri z centrum ale mam auto i moge dojechac w promieniu 10 kilometrow :P

Gość a ja lubie rosołek
Ojj dario nie przejmuj sie podszywami :) pisaj ,pisaj moze jakas Ci sie trafi z łoooodzi :)

Gość dario86868686
a na zywo tez moge poznac tylko jakos tak mnie naszlo zeby tu napisac :) bo przeciez przychodza tu dziewczyny spragnione uczuc :)

Gość tiriririri
ogólnie nie jestem zainteresowana bo juz dawno uznałam ze bede dzielic zycie z psem który nigdy mnie nie zdradzi;p;p tylko zastanawiam sie dlaczego wybierasz taka forme a nie na zywo:)

Gość tiriririri
ale ogolnie to niesamowite ze gadamy sobie tu (ja tez przeprowadzilan sie do centrum ze wzgledu na studia jakis czas temu) i niby sie nie znamy a mijamy sie na ulicy:) taka refleksja mnie naszła;p tymczasem ja lecem i zycze udanych poszukiwan:)

Gość dario8686868686
No co podbijam do lasek na ulicy, najpierw minute sie patrza jakbym chcial je poprosic o zlotowke, potem sie zaczynaja usmiechac, potem gadamy dowiaduje sie jak ma na imie, spokojniejsza sie robi gadamy sobie gadamy wszystko spoko ale nie mozna przeciez za dlugo prosze o numer, gg lub email dostaje i co, jakos nie chce mi sie potem umawiac z dziewczyna ktorej tak naprawde nie znam. A te co znam to fajne wszystkie zajete, a te sa wolne to jakos tak hmm

Gość dario86868686
lol faktycznie az mnie ciarki przeszly jak pomyslalem ze moge mijac na ulicy kogos kto to robi z psem!

Gość tiriririri
moz4e to nie na temat troche ale ostatnio na piotrkowskiej poznalam pewnego niemca dzieki takiej pani, która chciała mu przedstawic swoja twórczosc i poprosiła mnie zebym ja jemu przetłumaxczyła na ang. dlatego tez mysle ze mozna sie zauroczyc w kims od pierwszego wejrzenia ( tak jak ja to zrobiłam) , jednakze po dłuzszej rozmowie itd dochodze do wniosku ze jednak chce byc sama. i wydauje mi sie ze poszukiwania sa do niczego. z tym psem to jest taki podstawowy plan ale poczekam jeszce do 30 i zobacze czy sie nuie zakocham tak przypadkowo;p

Gość dario868686868686
No to sie zakochaj we mnie :D lol ;)

Gość tiriririri
widzisz nie wszyscy rozumieja pod pojeciem " dzielic zycie" " robic to";]

Gość tiriririri
juz chyba nie wiem kto tu sie podszywa;p

Gość pierdolnij sie w leb
pierdolnij sie w leb, widac jaki prezentujesz poziom skoro szukasz tak mlodych dziewczyn.

Gość tiriririri
no a tak na marginese jesli chcesz kogos poznac to nie mozesz myslec o kazdej ze jej nie znasz . bo chyba własnie o to chodzi zeby poznac nieprawdaz;p

Gość dario868686
Pierdolnij sie: Nie rozumiesz jednej rzeczy, napisalem tu nie dlatego zeby dac ogloszenie na necie matrymonialne, tylko dlatego ze wiem ze na to forum przychodza dziewczyny ktorym teskno do zwiazku i uczuc. I dlatego tu napisalem, na ulicy jak podchodze do dziewczyny to rownie dobrze moze wlasnie wyszla od chlopaka ktory ja zostawil i ma dosc wszystkich samcow, albo juz ma meza albo ma chlopaka albo nikt jej nie chce bo jest latawcem. A tego podczas rozmowy na ulicy sie nie dowiesz! A tu co innego.

Gość dario868686
tiritiri - no tak wiem ze trzeba poznac, ale poprostu wiesz tyle razy sie przejechalem na laskach ze poprostu jak sobie pomysle ze ta od ktorej wlasnie wziolem numer tez moze byc takim pustakiem to mi sie odechciewa juz dzwonic :)

Gość dario868686
dabra chyba jednak pojde na miasto pozarywac :) Tiriri nie wychodzisz z domu niedlugo? :)

Gość tiriririri
nie no wiesz ja Ci pewnie nie pomoge zarywac jesli chodzi o to ;p a tymczasowo jestem u rodziów na wsi, wiec nawet jakbym chciała nie udziele Ci cennych rad;p:)

Gość dario86868686
No mowie ze moze bym ciebie przez przypadek poderwal, akurat jak podrywac to wiem bo kiedys sie bardzo interesowalem PUA a teraz mi sie to juz znudzilo :) A jaki kierunek studiujesz? :) i kiedy wracasz ?

Gość dario86868686
Powiem tak, studentki z poza lodzi sa dobrym celem, kiedys wyrwalem taka... nowa w miescie, sama, nikogo nie zna i po zajeciach sie nudzi, a blondyneczka cud miod. :) I do mnie wydzwaniala, wlasnie teraz nie moge sie doczekac az przyjada z dalekich miast do lodzi studentki pierwszorocznikowe ktore trzeba bedzie wprowadzic w zycie w wielkim miescie. Mieszkam blisko akademikow polibudy ;) Oj bedzie sie dzialo.

Gość dario8686868
A o podrywaniu nie mowilem dlatego zeby sie chwalic, tylko poprostu pisaliscie dlaczego akurat tutaj dalem swoj post. A dlatego ze wierze ze gdzies niedaleko mnie, w jakims mieszkaniu siedzi przed komputerem sliczna dziewczyna ktora nie ma sie do kogo przytulic, a bardzo by chciala :) Moze to wlasnie Ty? :) Pomysl czy zblizajace sie jesienne wieczory nie beda przyjemniejsze we dwoje? :) Odezwij sie :)

Gość dario868686
To apel do wszystkich dziewczyn :) Oczywiscie z Lodzi, kiedys dojezdzalem do laski 20 kilometrow a moja fura pali 12PB/100 wiec sory odpada :P

Gość dario868686
To moze jakas chetna z calej polski chociaz na internetowa znajomosc? :)