Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukurydza kukurydziana

pytanie do studentow

Polecane posty

czy bedac uczniem szkoly X moge zlozyc wniosek do akademika szkoly Y? nie dostalam miejsca i teraz tak filozofuje:P

Gość mięso armatnie
ja składałam, ale to dlatego, bo akademik Y przyznawał pokoje uczniom z mojej szkoły, taka współpraca :P jeśli szkoły nie współpracują ze sobą to raczej szukaj mieszkania do wynajęcia.

sorry ale w moje szkole dopiero dzis byla ostateczna lista przyznania miejsc, wiec nie przewyzszaj mnie madrosciami ok?;P eh no szkoda, myslalam ze dalo by rade sie gdzies wcisnac. zawsze akademik jest troche tanszy niz stancja czy mieszkanie studenckie

Gość fvhnmjk
zlozyc mozesz nikt ci nie zabroni pytanie czy rozpatrza bo u mnie najpierw przyznaja miejsca studentom naszej uczelni, a ze nawet dla nich brakuje miejsc to z innych uczelni nie biora raczej pod uwage

Gość veeeena
jeśli w akademiku innej uczelni są miejsca to składaj, możesz dostać miejsce, bo im się to będzie opłacać, jeśli pokoje nie będą stały puste, jeśli nie ma to lipa, ale zawsze można zapytać a wy jak nie macie pojęcia o temacie, to się nie wypowidać

to zostawie u mnie dokumenty, moze sie zwolni jaies miejsce. chce czlowiek studiowac a nie ma gdzie mieszkac. nie wszytskich stac na wynajecie pokoju...

nie wiem czy moja filozofia jest trafna, ale uczelnia widzac wzrost liczby studentow powinna zadmac o zwiekszenie liczby miejsc w akademikach. gdzie taki biedy student ze wsi ma sie podziac:P