Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caresiatko

Dziewczyny potrzebuje waszej opinii !!

Polecane posty

Gość Caresiatko

Idziemy na wesele do znajomych. Mamy w planach dac kase aleeee.... ostatnio spodobała mi sie elektroniczna ramka do zdjęć:) Jest na kerte pamięci i jak sie ja załaczy z wgranymi tak zdjeciami np ślubnymi:) to tak fajnie pokazuje i leci nastepne:) mysle ze kazda wie o co chodzi. Mi sie to strasznie podoba co myślicie?? Zadowolone byście były z takiego daru??:)

Gość less is more
znam ten gadzet i uwazam, ze jest bezuzyteczny, jak chce obejrzec zdjecia to zalaczam kompa, a na stole wole miec jedno wybrane w fajnej zwyklej ramce, ale to tylko moje zdanie, moze ktos inny tego uzywa :) dla mnie to troche rzecz bez sensu...

Gość mi się podoba ale właśnie
chętniej bym to komuś dała, np. babci, niż chciała dostać. Zdjęcia można sobie obejrzeć na kompie, w albumie... No chyba że postawiliby sobie w pracy na biurku, ale wtedy trzeba by dwie kupić... Poza tym jak przed ślubem im załadujesz zdjęcia ze ślubu?

Ja nie lubię kurzołapów, taka ramka to jak te wszelakie porcelanowe figurki czy inne pierdoły, którymi obstawiają się, co po niektórzy, Zdecydowanie nie

Gość sztańska_r00chanica
typowo polski i b00rackie zachowania . . . prezenty (obdarowywani szajsem wszelakim typu, alkoholek, czekoladki, perfumki nędzne i sztuczne życenia typu: "wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęscia czy innej pomyślnąsci oraz spoelnienia marzen czy pieniedzy).

to dobry prezent dla babci,ktora kompa nie ma,bo bierzesz zrzucasz zdjecia na sticka i idzieszz babci pokazac..ale mloda para pewnie ma kmputer,wiec nie ma sensu..daj im kase,kupia to co im potrzebne

Gość dvcd
Nie myślę że to nie jest dobry pomysł... takie mało praktyczne, daj lepiej kase, jak będą chcieli to sobie sami takie coś kupią...

Gość Caresiatko
dobra chyba dam kase:) dzieki dziewczynki