Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ula Mama Nastolatki

Obóz rekreacyjny 2010 - szukam

Polecane posty

Gość Ula Mama Nastolatki

Hey wszystkim, w przyszłoroczne wakacje chcę wysłać córkę ( to raczej ona chce jechać :) ) z dwiema koleżankami (wszystkie po 16 lat będą miały) na obóz / kolonie. Najprawdopodobniej będzie to polskie morze, ale jeśli cena byłaby przystępna - do ok 1000 zł - to może być również "zagranica". Czy znacie jakieś strony internetowe czy biura podróży które oragnizują takie wyjazdy? Z góry dziękuję za odpowiedzi ;) Dodam tylko, że byłaby to wycieczka rekreacyjna, nie tematyczna. Pozdrawiam, Ula :)

Gość Ula Mama Nastolatki
Podnoszę :P

Gość Ula Mama Nastolatki
Naprawdę mi nie pomożecie? :(

A do tej pory gdzie jeździła, z jakim biur wysyłałaś ją na wakacje? Do 1000 złotych? Zapomnij.

Gość Ula Mama Nastolatki
Do tej pory tylko z nami ( mną i mężem ). Ale jest bardzo odpowiedzialną dziewczyną, wiem że nie byłoby z nią problemów. W takim razi eile to będzie kosztować? (interesowałoby mnie nawet 7 dni)

Gość Ula Mama Nastolatki
Naprawdę mi nie pomożecie?? :(

Gość babcia konstancja
podnosze

Moja młodsza siostra była w na wakacyjnym obozie w Dąbkach. O ile dobrze pamiętam był to dokładnie obóz sportowy. Cały wyjazd organizowało Ok Tours. Mika wróciła zachwycona. Organizowali też wyjazdy zagraniczne, ale siostra ostatecznie zdecydowała, że jedzie nad morze, bo nigdy wcześniej tam nie była.