Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim 999

Pilnie szukam osób które zetknęły się z HIV. Mój ex jest nosicielem.

Polecane posty

Gość Anonim 999

Jest tu ktoś taki? Bardzo poszukuje wsparcia, wariuje z nerwów, chce dowiedzieć się czegoś więcej, czegoś czego nie piszą w necie.

Gość teraz umrzesz spisz testament

Gość Anonim 999
Nie bawi mnie to, istnieje prawdopodobieństwo, że nie jestrm zarażona więc proszę odpuść sobie takie komentarze.

Gość moze lepiej sobie zrob
test na hiv i nie bedziesz musiala sie domyslac

Gość Anonim 999
Badałam się, czekam na wynik, ale prawdopodobnie i tak będę musiała badanie powtórzyć. Jest tu ktoś kto ma znajomego zarażonego HIV? Ktoś w rodzinie choruje na aids? Ktoś sam jest nosicielem?

na pewno bedziesz musiala powtrorzyc - do czasu wynikow nie wspolzyj z hiv mozna zyc wiele lat - to nie koniec swiata

Gość mój brat
jest nosicielem od kilkunastu lat.co chcesz wiedziec?

Gość Anonim 999
Ktoś próbował o czymś takim powiedzieć rodzinie? Warto im mówić? Wiem, że musze poinformować mojego partnera jeśli okaze sie ze jestem chora, to wystarczający ból.

Gość Anonim 999
Podszyw wyżej. Jak wygląda jego życie? Choroba bardzo przeszkadza? Jak wiele osób o tym wie i jak się do niego odnoszą? Musi brać leki? Jak często? Jakie ma ograniczenia w życiu? Ile kosztuje jakaś terapia? Jak rodzina zareagowała? Jak poinformować o tym partnera? Boże, ja nie wierze ze mnie to dotyczy.

Gość Pizza slice
to straszne. Bardzo Ci współczuję

Gość jestes pewna ze były jest
nosicielem?

wcale nie napewno? nie kazdy stodunek wiaze sie z ryzykiem zakazenia, nawet bez zabezp

nie martw sie. znam kobiete, która w wieku 19 lat zostala zarazona przez chlopaka. dzis ma 38 lat i zyje z Aids. ma stalego pratnera, musi czesto robic badania i dbac o zdrowie ale pamietaj ze z ta choroba da sie zyc.

Gość Anonim 999
Nie łykałam żadnej spermy i nie uprawiałam analnego seksu. Dajcie mi spokój!!!! Jestem pewna, że były jest nosicielem. Lekarze powiedzieli mu, że od jakiś 4-5 lat, a my uprawialiśmy seks zabezpieczając się jedynie tabletkami. No tak, wiem. Nie jest dobrze.

Gość kobiety łatwo się zarażają
Jesli chodzi o twojego obecnego partnera to niekoniecznie musiał się od ciebie zarazić, zakładajac że jesteś chora.

ile czasu uprawialiście sex??? bo jak to było tylko kilka razy to nie panikuj jeszcze, gorzej jak byliscie ze soba dłuższy czas i często się kochaliście

Wiem, że da się żyć z tą chorobą, od dnia kiedy się dowiedziałam przeczytałam pół wiadomości zawartych w necie. Wolałabym jednak żeby mnie to nie dotyczyło.

Prawiczek, a Ty to nieśmertelny jesteś niby??? Autorko, spokojnie, jeszcze nic nie jest pewne n 100%, ale tak jak tu piszę, a HIV można żyć. ja znam dziewczynę, która mimo, że jest nosicielką urodziła zdrowe dziecko trymam kciuki za negatyw Kiedy bedziesz miala wyniki

Gość jesli Cie naprawde kocha
to nie rzuci

Słuchaj byla kiedys taka historia o prostytuce ktora byla nosicielka. I zarazila naprawde niewielka ilosc swoich klientow. pamietaj ze bedzie co ma byc ale warto miec nadzieje.

hmmm....a ze swoim obecnym partnerem tez zabezpieczacie się tylko poprzez tabletki? i ile czasu jesteście raze?

Gość gfdxgfxcbvxcbcxvcx
a jaka jest szansa zarezenia się hiv po dwóch stosunkach ?