Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagadka123

poronienie a potem test i dwie kreski

Polecane posty

Cześć dziewczyny, mam do was trudne pytanie. 10dni temu poroniłam dziecko, dzisiaj zrobiłam test i wyszła mi jednak kreska, a po godzinie pojawiła się druga, prawie niewidoczna, można ją tylko zobaczyć pod światło.Mam pytanie, jak długo po poronieniu organizm będzie reagował jeszcze tak jakbym była w ciąży? zaznaczam, ze zrobiłam test, a mam jeszcze okres. orientujecie sie?

a ktory to byl tydzien (poronienie) jesli wczesny to potrwa to okolo 3 m-cy jak organizm dojdzie do siebie

Gość ja pierdykam
kobieto, a jakie to ma znaczenie?! podejrzewam, ze jeszcze masz w ciele "hormony ciazowe" i dlatego ta kreska sie pojawila ponadto nie powinno sie odczytywac testu ciazowego pozniej niz po 5 minutach! no i po co robilas ten test??!! niektore baby sa dziwne

Gość ja nie kumam tego
jak Wy się nakręcacie. Po co patrzycie na test po godzinie? Czy w ulotce nie jest napisane, że wynik pokazuje się po 3, 5 czy ilu tam minutach? I że potem to już nie wynik, tylko coś się utlenia, albo coś? Jezu. Nie zrozumcie mnie źle, ja po prostu nie rozumiem po co osoba, która dopiero co poroniła robi sobie test...

zrobiłam test bo kazał mi lekarz, a poroniłam w czwartym tygodniu. Po prostu zastanawiam sie jak długo bede miec w sobie "te hormony ciązy" bo chcielibyśmy sie z mężem starać znowu o dzidziusia...

Gość ja nie kumam tego
Acha, skoro lekarz kazał to spoko. Po prostu czasami laski tutaj się tak nakręcają, że pojęcie ludzkie przechodzi. Mam nadzieję, że Wam się uda :)

mi ten hormon urzymywał się przez miesiąc. I dziewczyny, nie dziwcie się że jak któraś z nas poroni to robimy testy itp.Ja np po poronieniu maiłam strasznąochotę na przytulanie, kochanie się ze swoim mężem i było tak że myślałam ze jestem w ciązy. Test wyszedł pozutywnie,ale w ciąży nie byłam,to ten hormon jeszcze został w organizmie po ciąży.

Gość ewelinkaaaa1
Ja zaczęłam krwawić skrzepami w sobotę, we wtorek zrobiłam test i były 2 kreski bardzo widoczne i po 2 minutach. niestety w środę dowiedziałam się że ciąży już nie ma...poroniłam. Lekarz stwiedził że muszę odczekać minimum 3 miesiące aby starać się o kolejne dziecko. A dodam jeszcze że mam 3letniego synka, w ciąży z nim też miałam komplikacje ale urodziłam zdrowego warzącego prawie 4 kg.

Gość ewelinkaaaa1
a dodam że poroniłam w 5tc