Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona DDD

Prosze o rade ..................................

Polecane posty

Witam ! Ostatnio dostałam liste tematow maturalnych... wybrałam kilka ktore uwazam za wzgladne ale teraz kompletnie nie wiem ktory wybrac... na zaden znich nie mam jeszcze pomysłu... Przeczytajcie i poradzcie ktory jest ok... nie bardzo szczegółowy i znow nie zbyt banalny... 1. Rózne sposoby funkcjonowania tradycji homeryckiej w literaturze polskiej. Omów na wybranych przykładach. 2.Literatura staropolska- odległe wzory czy żródło aktualnych mysli o człowieku , społeczenstwie i ojczyźnie. Ustosunkuj sie do problemu , analizujac wybrane przykłady. 3. Motyw czasu w literaturze Omów na wybranych przykładach. 4. Dusza i cało w literaturze wybranych epok - omów temat analizujac wybrane utwory literackie i filozoficzne. 5. Dokonaj analizy róznych wizji przyszlosci w wybranych utworach literackich. 6. ukaż i omow rózne spoosby prezentacji aniołów w literaturze na przestrzeni epok. 7. wpływ cenzury na kształtowanie sie dzieła literackiego. omow na wybranych przykładach.

Nie no mam nadzieje ze jest ktos kto nie chce pisac juz tylko o zlamanych sercach.... i nieogolonych lub zle ogolonych partnerach, sponiajacych sie miesiaczkach i platfusie.

Gość 3 i 4 jak dla mnie
no wiesz, ja nie wiem czy to jest temat na kafe. bo to ty bedziesz pisać nie my i on ma się podobać tobie nie nam. ale ja bym kombinowała między 3 a 4, takie najbardziej przekrojowe i pewnie dużo materiału się znajdzie. odnośnie tematu tam gdzie jest ciało i dusza, to możesz posiedzieć na kafe, poczytać o owłosieniach odbytu itp. o duszy zwierzęcia pdczas seksu analnego itp, i bedziesz miała badania socjologiczne zrobione oraz literature XXI wieku z głowy.