Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emka ka fe

Moje Opowiadanie EROTYCZNE

Polecane posty

Gość emka ka fe

To dopiero początek, zastanawiam się: pisać czy nie? Nic nie kręci mnie bardziej niż widok rozpalonego i bezbronnego mężczyzny. Dziś mija rok od tamtej pamiętnej nocy. .. Odkąd tylko pamiętam imponowałam i budziłam pożądanie mężczyzn. Niezależna, 35-letnia piękna brunetka z klasą, pani prawnik. - Mikołaj, ubieraj się, za chwilę wyjeżdżamy – powiedziałam – mam dla ciebie niespodziankę. Na samą myśl o tym co dzisiaj się wydarzy poczułam przyjemne mrowienie w kroczu. Po kilku minutach mój mężczyzna był już gotowy. - Wsiadaj do samochodu – powiedziałam – muszę cię teraz przygotować. Z torebki wyjęłam apaszkę. - Zamknij oczy - Kochanie, czy ty zamierzasz mnie dzisiaj uprowadzić? - Może – cmoknęłam Mikołaja w policzek – ale nie musisz stawiać oporu. Obiecuję, że ci się spodoba. Teraz nie pytaj o nic. Kiedy upewniłam się, że apaszka jest należycie zawiązana przyszła kolej na ręce. - Jeśli będziesz grzeczny czeka cię dodatkowa nagroda – szepnęłam do ucha kochanka. Rozpięłam jego spodnie i zsunęłam na tyle, aby móc oglądać jego klejnoty. Uwielbiam patrzeć kiedy męski penis sztywnieje. Usiadłam w fotelu kierowcy i pochyliłam się nad jego kutasem. Miałam ochotę rozsmakować się w nim, ale wiem, jeszcze nie pora. Popatrzyłam na zdezorientowaną minę mojego pasażera. - Nie wiem co planujesz, ale mam nadzieję, że nie każesz mi długo czekać?! – usłyszałam nutkę podniecenia zmieszaną ze zniecierpliwieniem. Ruszyliśmy. Jechaliśmy w milczeniu do domu, który wynajęłam na tą okazję. Kiedy skręciliśmy w boczną drogę prowadzącą w głąb lasu, postanowiłam wprowadzić Mikołaja w odpowiedni nastrój. Gładziłam jego udo zbliżając się do miejsca, które eksponowały rozpięte spodnie. Nie, teraz jeszcze nie mogłam go dotknąć. - Pochyl się do przodu – rozkazałam. Kiedy tylko wykonał moje polecenie, rozłożyłam jego fotel – A teraz połóż się i czekaj. Usiadłam na swoim miejscu, podwinęłam opinającą ciało fioletową sukienkę, rozszerzyłam nogi ubrane w czarne pończochy i szpilki. Z torebki wyjęłam lusterko i skierowałam je na cipkę. Była nabrzmiała, a z jej środka wypływał strumyk ciepłych soków. Zanurzyłam w niej palec i podałam kochankowi do zlizania. - Chcesz więcej? – zapytałam i nie czekając na odpowiedź usiadłam na niego okrakiem zbliżając swoją cipkę do jego twarzy. Łapczywe usta próbowały objąć ją całą

Gość Wspólna
A gdzie dalsza część ???

Gość momęcik.
je chce dalej;**

Gość EwaO
Heh, kiedyś czytałam takie opowiadanie: ... "Tej nocy miałam trzech, dwóch Szwedów i Niemca. Byłam pijana i przysnęłam. A on leży na mnie, sapie i krzyczy "nicht szlafen faulein" ...