Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polmotak

Pytanie 30-latka do kobiet odnosnie ubioru i wygladu

Polecane posty

Gość polmotak

Czesc.Mam jak w temacie 30 lat i mam takie pytanie?Co zrobic z wlasnym wygladem lub ubiorem aby wygladac jakies 10 lat mlodziej.Juz jestem starym koniem,nie mam dziewczyny i chcialbym wygladac o te 10 lat mlodziej.Pomozcie

Jesli masz do tego odpowiednia budowe,to zacznij sie ubierac bardziej,ze tak powiem młodziezowo,a raczej tak jak ubieraja sie chłopaki w wieku 20 lat.Czyli jakies fajne jeansy,koszule z długim rekawem i sweterki,ale wszysko to takie bradziej na luzie,do tego sportowe buty.Przejdz sie do sklpeu typu wrangler,house,reporter,a na pewno cos fajnego wybierzesz:) Nie wiem jakie masz włosy,ja akurat nie lubie gogusi na zelu,ale wielu dziewczynom w moim wieku(22lata) tacy wasnie sie podobaja.Fajna jest fryzurka z troszke dłuzszych włosow,mam na mysli ok.6-10 cm,odpowiednio wycieniowana i rozwichrzona-nie wiem jak by to dokladnie opisac,ale pewnie wiesz co mam na mysli;)

Gość 20tka
dżinsy, swetry w paski , koszulki polo ale te dluższe włosy kwestia gustu dla mnie to jest strasznie niemęskie, nAJlepiej tradycyjnie krótkie włosy