Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskatakajedna

facet wykształcony z pozycja społ-kompleksy

Polecane posty

Gość ciekawskatakajedna

Kobiety które macie wysoko postawionych mezczyzn, zony, jak sie z tym czujecie?? czy przy klotniach nie wypominaja wam wyksztalcenia? pytanie przy okazji dla panow jak wazne jest dla was wyksztalcenie partnerki i jej pozycja??

Gość ciekawskatakajedna
????

Gość Martinni
dla mnie bardzo ważne jest wykształcenie kobiety,

Gość frentii
Nie za bardzo rozumiem dlaczgo facet mialby wypominac kobiecie, ze ma nizsze wyksztalcenie, skoro dobrowolnie sie z nia wiazal?:O Trafilas na jakiegos kretyna bez klasy...

jak to czemu mial by jej wypominac? bo facet z wyzszym wyksztalceniem powinien miec kobiete równa sobie i na odwrót. tak samo jesli chodzi o zarobki i pochodzenie. Jesli tak nie bedzie to zawsze znajdzie sie powod do klotni.

Gość hfukerghjrehg
przeciez wczesniej znasz czlowieka to co mu woda sodowa uderzyla ze sie tak zaczol panoszyc? wyksztalcenie wyksztalcenie ale jak facet widzi tylko to i wypomina to h.. z takim typem

Gość Bellesima20
A jakie macie wykształcenia? tzn co pokończyliście? ja mam tylko ogólniak a mój jest po Prawie, i jakoś mi nie wypomina tego

Gość ciekawskatakajedna
ja skonczylam studia humanistyczne w prywatnej uczelni po dwoch latach przerwy po lo! on jest inż budownictwa na poczatku bylo super wydawal sie inteligentnym skromnym czlowiek teraz sie okazuje ze tylko liczy sie z szychami! smieje sie z skromnych prostych ludzi nie poznaje go! przepraszam bycie ekspedientka fryzjerka czy kucharka bedac uczciwym i dobrym czlowiekiem to nie wstyd!!!!

Gość takajednaciekawska
angelina żuli- jakie masz wyksztalcenie czuje ze masz duze wymagania

Gość hfukerghjrehg
dokladnie tacy ludzie ktorzy maja pozycje patrza z gory na ludzi ktorzy zyja uczciwie ale skromniej przeciez kazdemu z nas roznie sie zycie ulozylo dlaczego i jakim prawem takie buraki ich potempiaja prezciez im w kazdej chwili moze powinac sie noga i wtedy ciekawe czy bedzie im do smiechu

Gość dsgrtjukouipioop
ja nigdy nie mialam glowy do nauki! moj maz zawsze mial same piatki jest wyksztalcony inteligentny a kocha mnie za to jaka jestem a nie za stopnie