Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość I ja cos dopisze...

Przemywanie twrzy moczem...?

Polecane posty

Gość I ja cos dopisze...

Witam, Kiedyś bodajże na tym forum czytałam topik o przemywaniu twarzy moczem- czy może ktoś to robi? Podobno daje to świetny rezultat, jednak mam liczne obawy? Czy ktoś może się z tym zetknął? Pozdrawiam.

Gość AP AP AP AP
podbijam,tez chce wiedziec:D

Gość marus
gównem se wysmaruj to podobno jeszcze lepszy efekt

Gość fantakiro
mi trochę pomaga, ale stosuję krótko, więc na bardziej zadowalające efekty pewnie trzeba poczekać.

Gość AP AP AP AP
fantakiro- i jak to robisz? Rozrabiasz ten mocz z jakimś olejkiem zapachowym?

Gość fantakiro
nie... robię okłady i nasączam też wacik i przecieram twarz moczem tak jak tonikiem. Jak wsiąknie to po jakichś 20 min zapach wyparowuje. Na to krem i już. Nic nie czuć.

Gość AP AP AP AP

Gość I ja cos dopisze...

Gość apoooujjj
A po uj? Środków z mocznikiem na rynku dostatek: Linola, Atopra, Hascosan, Hasceral etc. Ale jak ktoś woli sobie lać na pysk...

apoooujjj wiec mowisz ze działa?;P skoro tyle kosmetykow zawiera mocz to po co przeplacac? Ja slyszalam ze mocz zawiera wiele zwiazkow dzialajacych na wszelkie zmiany skorne, nie wiem na ile wiec nie pomoge:( co do dawkowania wystarczy nakropic troche do pojemniczka np. po kremie, zwilzyc wacik i nawilzyc nim twarz, mozna to pozostawic na pewien czas(polecam czas kapieli, pod koniec mozna zmyc woda). Nie stosujcie do tego jakis pachnidel bo mozecie zepsuc sklad. Zdrowy mocz nie powinien nawet powodowac mdlosci, chyba ze mdli was na widok i smak potu bo ten tez zawiera mocznik i inne skladniki moczu ale w innych proporcjach! A jak tam z toba apoooujjj? Wstrzasa toba odraza jak sie pocisz?

Gość I ja cos dopisze...
podnosze

zajrzyj na topiki o urynoterapii i leczeniu tradzika moczem- tam dziewczyny szeroko pisza na ten temat. Stosuja, maja efekty, zalecaja nawet stosowanie starego moczu- tzn trzymaja w ciemnje butelce mocz z rana i uzywaja przez tydzien- podobno daje lepsze efekty, niz swiezy.