Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aiaiiaiaiiaia

jakie buty do tego? foto

Polecane posty

Gość aiaiiaiaiiaia

jestem niska, figura chyba gruszki, kuupilam taka szmizjerke o ile dobrze napisalam :D chcialabym to nosic, ale nie wiem jakie buty do tego, eleganckie odpadaja, bardziej sportowe nie pasuja... wie,m, kolanowki-fotka na szybko byla robiona. moze zle wygladam, a raczej na pawno, ale mam tak ze wszytskim :( http://img3.imageshack.us/i/szmizj.jpg/

Gość aiaiaiaiaiaiia
up

Gość magdflllddjjkaa
szpilki?

Gość aiaiiaiaaiiaia
nie dziala link na lato? chcialam cdo pracy nosic bo cieplo mam :O

Ja mam dwie propozycję do tego zestawu: na lato i na zimę. Na lato: Ten paseczek może być, a do tego założyłabym płaskie butki z odsłoniętymi palcami. Bez żadnych ozdób, gładkie i czarne. Na zimę: Pod spód proponowałabym czarny golfik, a buty poniżej kolana. Najlepiej skórzane i czarne, też bez zbędnych ozdób i z zaokrąglonymi noskami. Ale jeśli chciałabyś zestaw nieco ożywić to np. śmiało możesz paseczek zamienić na czerwony i do tego ubrać czerwone botki.

Gość aiaiaiiaiaia
dzieki to myslicie, ze moge nosic? :D dzis ubralam z bialymi dodatkami, nie wygladalo zle :)

Gość kjdfhkjdfh
Zdjęłabym ten pasek,wygląda tandetnie.Kup skorzany,czarny,sredniej grubosci,sa fajne w Zarze czy Bershce. Do tego czarne,gladkie balerinki i tyle.Ewentulanie leginsy czarne dotego. pzd

Gość weźcie sie uspokójcie
z tym wieśniackim zestawieniem leggindy + baleriny nie widzicie ze wygląda się w tym jak kaczuszka? Może 1 na 50 kobiet wygląda w tym dobrze - ale trzeba mieć smukłe i długie nogi popatrzcie czase ciut bardziej krytycznie na to co modne

Gość aiaiiaiaiiaa
to byla szybka fotka, wczesniej mialam spodnie :D