Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oświeciło mnie

Gdzie są podszywacze? Brakuje mi tych najlepszych...

Polecane posty

Gość oświeciło mnie
co za sqrwiel z niego - dzisiaj nie dam mu kotleta, a wczoraj takie super zrobiłam mielone- niech sqrwiel głodny idzie spać !!! 😠

Gość nocny jaszczomp
przemalowawszy się farbkami ukradzionymi podstępnie z przedszkola w Grójcu, straszę zimą okoliczne wróble i sikorki namiętnie wyżerając im ziarno z karmników i słoninę ze sznurków

Gość popłakałam się ze śmiechu

Gość barbie w trampkach
Dla mnie mielone to są klopsy, a kotlety schabowe

Gość może być kotlet mielony
tzw. sznycel :P

Gość oświeciło mnie
a tak wogule to spierdalajcie z mojego topiku wszyscy - mam dzisiaj hujowy nastrój - ten sqrwiel włamał się do lodówki i zeżarł mielonego - chciałąm mu zabrać z tej obleśnej zdradzieckiej mordy ale uciekał do kibla i walnął mnie w twarz tależem aż mi się słabo zrobiło a teraz siedzi tam jak szczur i się nie odzywa

Gość oświeciło mnie
absolutnie odwrotnie - teraz mam już dobry nastrój i do tego rączki wolne a wpisy są;) dzięki za jego poprawę:)

Gość oświeciło mnie
Wybaczcie moje rozdwojenie jaźni i nastrój raz na "tak" raz na "nie". Spowodowane to jest namiętnym oglądaniem LOST'ów i PRISON BREAK'a. Sama nie wiem co się ze mną dzieje. Ludzie spierdalają z wyspy z namalowaną tatuażem na plecach mapą, po czym dobrowolnie wracają do więźnia żeby uwolnić orkę. Poza tym mój narzeczony dalej siedzi zamknięty w kiblu mlaszcząc i memlając dalej tego ostatniego mielonego, a ja mam takiego smaka na nie 😭. No ale wracając do tematu kryminalnych zagadek z Majami, to ciągle się zastanawiam gdzie jest niegdysiejszy Snowden i dlaczego jest Hiszpania ?

Gość oświeciło mnie
:) jestem pełna podziwu... nieprzeciętna inteligencja

Gość oświeciło mnie
Dziękuję :) Ale to tylko akurat przypływ weny i dobrego humoru ;) Cieszę się, że mogłem poprawić nastrój.

Gość barbie w trampkach
chyba wyczuwam sedesa :P

Gość oświeciło mnie
Ciasno owijam sobie bandażem piersi, na ten bandaż przyklejam moje ukochane włochate maskotki, w szczególności Żabę Gizmo i pluszową podobiznę Bolesława Chrobrego by wyglądac na owłosioną, wkładam w majtki najbardziej dorodnego ziemniaka jakiego udało mi się znaleźć na straganie pani Genowefy w Pruszkowie, po czym z okrzykiem "a właśnie że jestem mężczyzną" rozpaczliwie rzucam się na łóżko i wykopuję z niego tatę.

Gość oświeciło mnie
Gdy późną noca hormony buzują, a wysoki poziom adrenaliny nie daje spać, wychodzę na rynek, podbiegam do najgroźniej wygladających typów, rzucam im w twarz serkiem topionym Hochland "Z szynką", krzyczę "Chłopaki nie płaczą!" po czym zamykam oczy i z lubieżnościa przyjmuję ciosy śpiewając "Non, je ne regrette rien" z repertuaru Edith Piaf.

uwielbiam tego podszywacza, który wymyśla te historie z kwiecistymi porównaniami. swoją drogą - inteligentna bestia :)podoba mi się to :)

Gość leniwa malpa
ale się wkurwiłam

Gość oświeciło mnie
ljiadcvaced

Gość oświeciło mnie
:o

""przemalowawszy się farbkami ukradzionymi podstępnie z przedszkola w Grójcu, straszę zimą okoliczne wróble i sikorki namiętnie wyżerając im ziarno z karmników i słoninę ze sznurków"" Dobry żart tynfa wart. Oto tynf dla ciebie. TYNF

Gość tęsknota przeogromna
:O

Gość mi nie brakuje podszywow
wszedzie jakigeos mozna spotkac, wchodza nieproszeni jak do obory

no wlasnie... bardzo lubie podszywy, jesli maja fajne poczucie humoru potrafia ozycwic dyskusje