Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemzdziwiona

jestem zdziwiona

Polecane posty

Gość jestemzdziwiona

bo moj chlopak jest przystojny, ma 185cm i zawsze myslalam ze jego poprzednie dziewczyny byly super laski . 2 dni temu bylam na jego komputerze i zobaczylam zdjecia z jego poprzednia z ktora byl 2 lata no i ona wcale nie jest ladna, nawet nie przecietna. Bardzo sie zdziwilam. Co to znaczy, czy on ma o sobie male mniemanie czy co?

Gość to znaczy tyle tylko
że lubi brzydkie laski, ale mi Cię żal1

Gość jestemzdziwiona
qrde a może to znaczy ,że on umawia się tylko z pasztetami - jaki obciach to znaczy że mnie też uważa za paszteta??

Gość jestemzdziwiona
w sómie nie jestem jakas brzydka czy coś - mam włosy kruczo czarne i jestem opalona i mam zawsze zadbane tipsy z hologramami - włosy co prawda farbowane ale wyglądają jak naturalne a liczy się efekt nie??

Gość jestemzdziwiona
ha ha moze ktos jeszcze...

Gość heeemmm
a jak z ortografiom twoich poprzedniczek? u ciebie nie najlepiej, mlze nadrabiasz urodą :D

Gość jestemzdziwiona
Obciach na coałom dzielnicem. Zawsze sie oprowadzał z pasztetami wienc bojem sie ze nikt mnie potem nie bedzie chciał. Może ma takie laski, ktorych nikt nie chce zeby mnieć świety spokój. Nie mogę przeżyć że ja też sie do nich zaliczam. Przecież moje tipsy świecom w ciemności

Gość jestemzdziwiona
kilka podszywow oczywiscie-- ja wiem ze to jest smieszne ale ja naprawde sie zastanawiam dlaczego prawie 3 lata byl z powiedzmy brzydka dziewczyna- on naprawde mogl sobie zarwac niezle laski. Bylam co do niego nieufna ale po tym to wydaje mi sie ze chyba on nie jest z tych ktorzy by na 2 fronty. Takze troche sie zdziwilam ale i wewnetrznie uspokoilam. Czy wy naprawde nie rozumiecie dlaczego sie pytam???

Gość nie dziw się tak
bo zostaniesz dziwką

Gość werwrrwew
Nie ikt Cie nie rozumie, bo jestes pojebana. Spierdalaj.

Gość jestemzdziwiona
sam spierdalaj

Gość do jestemzdziwiona
Pewnie tamte kochal a ty jestes dla niego zapchaj dziura. Kapujesz ?

Jakie ty masz proste jak konstrukcja cepa myślenie. Niezbyt urodziwa dziewczyna = ma mniemanie o sobie niskie. Skoro ty masz takie kryteria doboru pratnera to nie znaczy że każdy a zwłaszcza nie każdy facet będzie leciał tylko na ładniutkie lale. Znaczenie ma po stokroć więcej. A Tobie gratuluje wysokiego o sobie mniemania. Uważaj na niego, bo to o czym piszesz znaczy (być może) tyle, iż będzie on pilnym obserwatorem tego co masz do zaoferowania i jeśli to niewiele więcej niż buzia i nieskomplikowany światopogląd to Ciebie zostawi. I chyba tajemnicą nie jest fakt że dziewczyny mniej urodziwe (najczęściej same sobie to wmawiają choć wierutna bzdura) zamiast być egoistkami dbającymi o własny tyłek i i oto żeby od czasu do czasu dowalić "psiapsiółkom" szepcząc po kątach szukają spełnienia też w rozwoju wewnętrznym. Są bardziej komunikatywne, mają szersze zainteresowania i chcą być bardziej samodzielne bo wcześnie odkrywają ze ta cześć ciała jaka kręci facetów raczej nie zapewni pełnego w życiu sukcesu.

Gość ddo autorki
Mellygion kocham Cie :) A nawiązując do tematu - być może ten chłopak ma trochę więcej oleju w głowie niż Ty. Może jest przystojny ale szuka kobiety inteligentnej, dla którego nie tylko wygląd i tipsy mają znaczenie. Takie puste lale są w sam raz na raz, więc nie myśl że dłużej u niego zagrzejesz, chociaż najgorsze jest to jak ludziom wydaje się że są ładni... (mowa o Tobie) Pamiętaj że normalny człowiek nie patrzy tylko na buzię ale też na serce, na charakter i na wiele innych elementów. Zadbany wygląd to tylko część (choć bardzo ważna). Po wyglądzie też widać inteligencję kobiety, niestety... :)