Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość UKUKUK

FACECI CZY PODNIECACIE SIE DOTYKAJAC KOBIETY PO...

Polecane posty

Gość UKUKUK

Na wstepie zaznaczam,ze nie mam 15 lat;p. Chodzi o to czy podniecacie sie eksulanie kiedy dotykacie kobiety(mam na mysli gładzenie po rekach,brzuchu, kiedy dotykacie jej kola,ud),dodam,ze chodzi o sytacje kiedy jeszcze nic wiecej miedzy wami nie bylo,nawet sie nie calowaliscie z nia,tylko w taki sposob jej dotykacie.Ale tylko w te miejsca,ktore wymieniłam,nie w miejsca intymnie.Czy Wam wtedy staje?Wiem,ze pytanie moze wydac sie dziwne,ale na prawde zalezy mi aby to wiedziec,wiec prosze o szczere odp:)

Gość UKUKUK
mialo byc kolan oczywiscie;)

Gość prpr
pewnie, ze staje. wyproznic sie mozna tylko jak juz sie wlezie :P

Gość UKUKUK
zakładajac oczywscie,ze kobieta ta ogromnie was pociaga,ale z pewnych wzgledow nie mozecie sie na razie posunac dalej

Gość hholhi
moze i twoje pytanie wyda sie komus dziwne..ale ja wiem o co ci chodzi...mojemu bylemu stawal jak tylko spojrzal i pomyslal o tym...a terazniejszemu trzeba troche pomoc... powiem szczerze ze nie bylo latwo mi to zrozumiec :]

Gość UKUKUK
prpr ale na serio facet podnieca sie przy takim czyms?A moze tak,tylko niektorych to podnieca czy zdecydowana wiekszosc?

Gość UKUKUK
No wlasnie,bo na poczatku jak tylko na tyle moze sobie pozowolic to pewnie i go to podnieca,wlasnie podnieca go nawet sam widok,a jak juz dostanie,co chcial to gorzej...

Gość prpr
kazdego podnieca kobieta niedostepna. kiedy juz cie zdobedzie przejdzie mu :P

Gość UKUKUK
bo widzicie ja jestem teraz w UK i mam na oku takiego Tórka jednego - super jest ma takie czarne wszystko- to znaczy takie ciemnie oczy i wogule - jest cool no i zastanawiam się czy on się przy mnie podnieca gdy np. dotyka mojej ręki albo coś, heh chciałabym- piszcie kochani co sądzicie o tym a ja musze iść do toalety na dłuższe posiedzenie ;) ale zaraz wracam

Gość UKUKUK
Nie przejdzie tak szybko;p prosze jeszcze o jakies odp:)

Gość UKUKUK
albo nie- wezmę laptopa ze sobą na tron - możecie pisać a ja na bierząco będę odpisywać

Gość UKUKUK
Podszywie wyzej wypierdalaj z mojego topiku.nie jestem w uk i nie kurwie sie z Turkami.głodenmu chleb na mysli;p wonnnnnn stad:)

Gość UKUKUK
ej ten wyżej to podszyw - won rasisto od Tórków!!! 😠

Gość jestem kobieta i uwazam ze
to co napisales moze podniecac faceta tak samo jak i kobiete... jezeli podoba sie druga osoba to sama bliskosc juz podnieca, dotyk.. zwlaszcza jezeli miedzy Wami nie moze do niczego dojsc.. to takie podniecajace napiecie;)