Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 slowly___

Instruktor ? stosunek do kursantki..

Polecane posty

Go艣膰 slowly___

pisa艂am tu kiedy艣 o tym.. po 4 je偶dzie zauwazylanm ze jest bardzo sypatycznym mezczyzna.. z zona i dziec kiem Po prostu na jazdy sz艂am jak na skrzyd艂ach :) .. Pisa艂am tu 偶e mam ch臋膰 skorzystania z zainteresowania mn膮 a ja nim.. Powtarzam terasz ze zblizamy sie do konca jazd.. jezdzimy wieczorami.. s膮 sytuacje 偶e jestem bardzo onie艣mielona jego zachowaniem i czynami choc nie zaprzestaje flirtom .. Wszyscy mowili - musi byc mily bo to my im placimy. - nie uog贸lnia膰.. instruktorzy flirciarze itd to jednostki - 偶e jak juz cos chce to tylko zaliczyc.. No i tu sie nie zgodze z zadnym pktem.. Pr贸bowa艂am sobie wgada膰, 偶e chodzi o to 偶e musi by膰 mi艂y - nie da艂o si臋.. nie z nim.. Jestem kompletnie zamroczona. Rozumiem 偶e rozmowy o seksie z instrktorem to zazwyczaj normalka, bo przez 30 godzin nie ma wielu temat贸w po 2 艂膮pie sie dobry kontakt.. lecz czy taki 偶e mizia po ramieniu 艂apie za d艂onie (nie chodzi o zmienianie bieg贸w, jak juz wpsominali ludzie kiedys) jezdzienie tylko wieczorami.. podteksty, nawet nie wiem czy podsteksty bo wszytsko leci tak ofen.. ja tez zawsze jestem szczxera. Boje si臋 zaryzykowa膰 zreszta sama nie wiem na jaki krok si臋 zdecydowa膰.. Mo偶e kto艣 jeszcze mial taka sytuacje?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wloska ksiezniczka
moj istruktor zachowywal sie podobnie,mowil wprost ze zona sie wyprowadzila i moze byc tylko moj,,oze skoczymy sie poopalac w krzaki,luc na obsludze obejmowanie itd.ja wszystko to obracalam w zart bo jestem mezatka,zreszta,nie byl w moim typie i z mojego roku wiec mlody jak dla mnie.Tylko zarty,zarty,zarty,ale jesli ci sie podoba a nawet cos wiecej,no nie wiem,z drugiej strony to zonaty facet,najgorsze swinstwo pchac sie komus w malzenstwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
On ma bardzo udane ma艂ze艅艣two.. mimo wsyztsko.. mimo 偶e go nie ma od 9 do 21 ,22 .. Wiesz on nie m贸wi takich rzeczy typou opalania w krzakach 偶e mo偶na to zamieni膰 w 偶art.. Najgorsze jest to 偶e mi to pasuje.. 偶e ja lubie te nasze gierki.. Dzisiaj wystarczy 偶e bym skine艂a palcem i bym mia艂a co chce.. Ale zastanawiam si臋 czy warto ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ortograficzny_esteta
hej, pisze i mowi sie "stosunek z kursantka", a nie "stosunek do kursantki" cholera, nie wiedzialem, ze wszystkie kursantki to takie kurwy, te wszystkie historie wydawaly mi sie mega zmyslone :/ moja rada dla Ciebie - pusc sie z nim, wpisujac sie w ten kurewski pejzaz. milych doznan przy zmienianiu biegow :) :O o==uu ( . ) o==uu itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
Dlaczego bede ku.rwa kochaj膮c si臋 za fecetem kt贸ry mnie pociaga, ja jego i mo偶emy razem przezy膰 mile chwile ?? Po 2 .. ja te偶 myslalam ze polowa jest zmyslona! .. Do teraz! naprawde.. jestem w szoku.. rozmawiaj膮c z przyjacio艂ka i opowiadajac jej co sie wydarzy艂o na postatnich jazdach co robic, mowil.. nasza gra as艂ow.. by艂a w szoku, a ja razem z ni膮 u艣wiadamiaj膮c 偶e moja krytyka.. o zmyslane historie dopad艂a mnie. My艣la艂膮m ze o instruktorach to plotki..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wloska ksiezniczka
ty nie jestes mezatka?jesli ci to pasuje to mozesz sobie z nim flirtowac,ale nie idz z nim do lozka bo moze jestes kolejna kursantka do zaliczenia...szkoda zeby potem on jeszcze komus naopowiadal.Ale dopuki jest jak jest,jest fajnie,po co to zmieniac:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
A jedynie jak moge poprawi膰 m贸j tuty艂 pisany na szybko to " stosunek wobec kursantki"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wwwwaaawwwaaa
podnieca cie mysl ze mozesz to zrobic z instruktorem jazdy haha nisko moja droga upadlas:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
nie, jestem m臋偶atk膮 ;) Ale w艂a艣nie chodzi o to 偶e ja nie chce chyba zako艅czy膰 tego na rozmowie .. mimo 偶e wiem 偶e mozliwe ze mia艂 ich jeszcze kilka.. :) Nigdy nie przezy艂am 偶adnej przygody .. m贸j pierwszy raz by艂 z obecnym m臋偶czyzn膮.. co ten zwi膮zek trwa 2 lata.. mo偶e to jaka艣 monotonia.. prze偶y膰 z jednym facetem ca艂e 偶ycie to nie jest to czeg ooczekiwa艂膮m..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wloska ksiezniczka
innych podnieca ze moga to robic z policjantami i h...wie z kim jeszcze a co pomarzyc nie mozna juz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
Widocznie Ciebie to podnieca :) bo mnie jako艣 nie bardzo.. Po prostu chce zasi臋gn膮膰 obiektywnej opini, oceny. najlepiej ludzi kt贸rzy byli w takiej sytuacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie warto moja droga
wszystko co dajemy wraca. rozwalisz rodzine, potem ktos rozwali twoja.na pewno chcesz dla paru chwil watpliwej przyjemnosci? jak sie nawet w nim zakochasz, to on jest taka szmata ze tez cie zdradzi, jezeli majac zone i dziecko slini sie na romansik. wez sobie jakiegos faceta, ktory sie szanuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko zazdroszcz臋 ci
jestem po pierwszej je藕dzie z paskudnym starym dziadem,kt贸ry nie do艣膰 偶e nie jest sympatyczny ani przystojny to poza tym ma wiele innych wad,np chyba pod艣mierduje a jak co艣 gada to na maksa pochyla si臋 w moj膮 stron臋.Bardzo jest mi niemi艂o jak mnie dotyka np przy zmianie bieg贸w :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wloska ksiezniczka
widzisz,skoro czujesz ze tego chcesz to coz,pewnie i tak do tego dojdzie,po nitce do klebka:)tylko czy nie bedziesz zalowac pozniej?masz juz tego faceta swojego,nie zal ci go bedzie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
Zal.. ale ja tez nie chce za艂owa膰 czego艣 majac 50 lat, np tego ze tego .. tego i tego nie zrobi艂am.. autorko zazdroszcz臋 ci- to zmie艅 instruktora ;) Wiesz.. mo偶e i bym wola艂a mie膰 normlaniejszego tzn.. on by艂 normlany do czasu jak poznawalismy si臋 bardziej :P Mo偶e ty te偶 b臋dziesz mia艂a taka sytuacje jak ja z mjoim haha zartuje oczywiscie ;)) nie warto moja droga- ja nie suzkam w nim faceta.. ja chce przezyc taka jedna krotka mala przygode.. A on mo偶e i juz zdradzi艂 偶one.. w膮tpie 偶eby to rozwalilo jego ma艂偶e艅stwo bo jak pozna艂膮m.. j膮.. to z zewnatrz s膮 jak idealna rodzsina..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wloska ksiezniczka
w takim razie sie nie zastanawiaj,chcesz przezyc przygode,idz na calego:)tylko ile godzin jazdy ci jeszcze zostalo?moze zostaw to na koniec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opservator
to juz wiem czemu te kursantki takie rozgolone je偶d偶膮, no偶 do k....y jak mozna ubrac bluzke ktora ma odciet膮 g贸re na nauke jazdy, (odslaniala ramiona i pol biustu) a laska wygladala na naprawde ogarniet膮 conajmniej studentke medycyny ,ale pcha艂a mu sie w rozpor az razi艂o po oczach , widzialem to z ulicy ale to sie tak rzucalo w oczy ze nie dalo sie nie zauwazyc , no laska prawie na pol rozebrana, do jazdy samochodem ,oczy mi wysz艂y z orbit ,drugi przyklad laska przecietna ale na zakrecie widze jak instruktor przechyla sie na jej strone ,usmiech na ca艂a jape ona cala w skowronkach normalnie patrza艂em i kwicza艂em ,hehe a ja caly czas my艣lalem ze babki sa takie niedostepne a tu wystarczy byc przecietnym instruktorem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nemezis777
dzien w ktorym odkrylem kafeterie niech bedzie przeklety... tyle gownianych opowiesci o zdradach, rozwodach i kurestwie sie naczytalem, ze nigdy nie zaufam kobiecie. ach kurwa jego w dupe faszystowska mac!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
Wiesz co, nie bylam chybga ni razu na jazdach w ods艂onietym nawet biu艣cie , na zakretach czesto ca艂a u艣miechni臋a ;D bvo zazwyczaj cale jazdy si臋 艣miejemy.. to jest normlane.. lepiej spedzi膰 tak czas.. ni偶 si臋 tylko stresowa膰 i przejmowa膰 wsyztskim.. :) Moze 藕le odbierasz to wszytsko.. oczy widz膮 .. ale to jest bardzo ograniczone. No w艂a艣nie ok 20 godzin przejezdzonych ;) .. wczesniej wgadywa艂am sobie, 偶e on musi by膰 taki sympatyczny i mi艂y :) wi臋c koniec bardzo bliski..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
nemezis777 - ja tak samo mowilam o facetach , jakies 2 miesiace temu :) nie martw si臋.. miesiac sie tego nie czyta i przechodzi :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autorko zazdroszcz臋 ci
fuj,a na mne ten dzad sie tak mocno opiera艂 jak mi pokazywa艂 jak sie zmienia kierunek,dotyka艂 ramieniem mojego biustu (zakrytego),a偶 mnie otrz膮sa na wspomnienie.Nienawidz臋 takich sytuacji,czuj臋 sie wtedy jakbym by艂a molestowana,ale to przecie偶 nieprawda

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ja nie moge...
"Dlaczego bede ku.rwa kochaj膮c si臋 za fecetem kt贸ry mnie pociaga, ja jego i mo偶emy razem przezy膰 mile chwile ??" Hm... No ciekawe, dlaczego? Mo偶e dlatego, 偶e ON MA 呕ON臉? Mo偶e dlatego, 偶e TY MASZ FACETA? I jeszcze si臋 kurwa g艂upio pytasz dlaczego ???? :O 呕a艂osna idiotka. Facet pewnie takie gierki stosuje ze wszystkimi 艂adniejszymi laskami na kursie, a Ty si臋 napalasz jak pierwsza lepsza suka co ma cieczk臋 :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
autorko zazdroszc ze Ci - no wiem.. okropne :/ --- to co? bede kur.wa bo on ma zone ja faceta? no chyba nie bardzo.. a on w takim razie kim bedzie ?? Robi艂膮m wywiad najego temat.. w poprzednim temacie pisa艂am o tym ze wiele moich znjaomych mi go poleca艂o ze dobrze uczy.. i po kilku sytuacjach wskazuj膮cych jego zainteresowanie moja osoba.. zrobi艂am wwyiad.. i nic nie wskazuje na to 偶e gierki s膮 jego specjalno艣膰i膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ja nie moge...
Tak, b臋dziesz kolejn膮 kurw膮, kt贸ra ma w nosie wszystko poza w艂asnymi chuciami. Co Ty za grosz rozumu nie masz, ani 偶adnych zasad, 偶eby si臋 偶onatemu facetowi do 艂贸偶ka pcha膰, w dodatku zdradzaj膮c przy okazji swojego faceta? :O Jak suka normalnie i tyle :O O nim nie pisz臋, bo temat za艂o偶y艂a艣 Ty.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
Ja si臋 nikomu nie pcham do 艂o偶ka. Swiat jest pe艂en egoist贸w, ja nie jestem jedn膮 z nich.. ale raz moge si臋 chyba zachowa膰 tak jak mi pasuje. Osoba kt贸ra nie zdradzi膮艂 nigdy nie jest w stanie zrozumie膰 osoby kt贸ra chce, zdradzi艂a.. lub rozumie osoby zdradzajace..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spocony Maniek
nie no to fajnie ze sa takie dziewczyny tylko czemu zabieraj膮 je jakies ciotkowate kursanty????:-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
nie rozumiem co masz na mysli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no ja nie moge...
Pewnie nie jest. Ale to nie t艂umaczy zdradzaj膮cych. A Ty akurt egoistk膮 jeste艣 i w tym momencie wida膰 to 艣wietnie w Twoich s艂owach "mog臋 si臋 zachowa膰 jak mi pasuje". Nie pchasz mu si臋 do 艂贸偶ka? A niby co chcesz zrobi膰 jak nie przespa膰 si臋 z nim? Przecie偶 to od ciebie zale偶y, sama tak pisa艂a艣. WI臋c to b臋dzie twoja decyzja. Powiedz mi, po jak膮 choler臋 jeste艣 w zwi膮zku skoro ci jeden facet nie wystarcza? :O Swoj膮 drog膮 szkoda mi go, bo ma kurw臋 za partnerk臋. Mam nadziej臋, 偶e kto艣 kiedy艣 tak ci臋 potraktuje, jak ty chcesz potraktowa膰 swojego faceta oraz 偶on臋 tamtego faceta. Dla mnie jeste艣 zerem. To wszystko w tym temacie, bo szkoda czasu dla ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 slowly___
nie rozumiem co masz na mysli.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spocony Maniek
chodzi艂o mi o instruktorzyne ,ma艂a poprawka nie kursant tyko instruktorzyna:-O

Udost臋pnij ten post