Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziarko

straszne pragnienie

Polecane posty

Gość ziarko

Mam taki problem zaczęło się od picia nadzwyczajnie dużych ilości wody mam to już od kilku miesięcy i do tego dochodzą stany grzybicze tam gdzie najmniej bym tego chciał hehehe ; D to może mieć coś wspólnego ? bo mam takie coś że czasem nagle mam strasznie sucho w gardle i w ustach i w ogóle pije 1.5 litra wody i po chwili znowu chce mi się pić ale czasem mam tak że nie potrzebuję dużo pić i bardzo często jest tak że jak się już napije to nim więcej piję to mi się jak by bardziej chce pić .. męczące to już jest zwłaszcza jak się nie ma pieniędzy i jest się kawalek od domu. hehe

Gość ale o co ci chodzi

Gość qwertymmm
wiem ze wzmozone pragnienie moze byc objawem cukrzycy,zrob badania.

Gość ziarko
chodzi o to czy ktoś może wiedzieć czy te rzeczy mogą mieć coś wspólnego ze sobą i co to może być . a z tą cukrzycą to mnie niepokoi że ciągle na to natrafiam ; ( jak gdzieś szukam na ten temat a nie chciałbym mieć tego ; /

Gość wloska ksiezniczka
to jest bardzo powazna choroba i lepiej wczesniej wykryc bo nie leczona prowadzi do spiaczki,zatem na co ty jeszcze czekasz? lec do lekarza.Dobrze ci radze.

Gość ziarko
a jak nie mam ubezpieczenia to mnie nie przyjmą bezpłatnie w przychodni żadnej ; / ?