mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 macie ochote nieraz z kims pogadac a tu 4 sciany i gary w kuchni... zapraszam na pogaduchy o wszystkim i o niczym ., rozwodki,mezatki ,single .... kto tylko ma ochote ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyta098 Napisano Wrzesień 15, 2009 no hej,nuda,maz zagranica,ja z dzieckiem,hee,przydaloby sie klasc spac bo jutro do szkoly na rano.Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 ty masz meza za granica , a ja sama juz dwa lata siedze na obczyznie. nie no.... nie sama :) z mezem i 2 szkrabow. ogolnie jest bardzo dobrze. nie chcialam bym wracac,ale jest tesknota za rodzina i starymi katami. czasami deprecha chwyta. a kiedy chwyta to wpadam na kafe i humorek wraca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyta098 Napisano Wrzesień 15, 2009 ja bede jutro bo teraz biegne spac bo córa mnie wola.Pozdrawiam i zycze dobrej nocki.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 15, 2009 dobranoc wszystkim.ja tez spadam. o 6 rano pobudka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 witam wszystkich. slyszalam ze film kat vegas jest rewelacyjny. musze sie na niego wybrac.ogladal ktos? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waawwaa Napisano Wrzesień 16, 2009 jest topik dla 20latek i dla 50latek. a teraz i dla nas b30 gora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zyta098 Napisano Wrzesień 16, 2009 mnie np. juz macica wypada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkaachhaa Napisano Wrzesień 16, 2009 no to ja tez sie dopisuje. czesc kobietki. piekne trzydziestoletnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkaachhaa Napisano Wrzesień 16, 2009 swędzą was moze pipki, bo mnie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 jezu zyta! a ty co z ta macica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkaachhaa Napisano Wrzesień 16, 2009 cholera ktos to wpisal za mnie ja o cipkach JESZCZE nic nie pisalam. sam se znajdz swoj nick i wchodz tu na legalu oszolomie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hehehe ale polewa z modów 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 przecież 30-latki to próchno :O do garów a nie do forume! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 ogladal ktos z was ten film? podobno jest zajebisty. 4 facetow wybiera sie na kawaleeskie. do las vegas.jeden z nich idzie kupic tabletki extasy ale diler sie pomylil i dal mu tabletki gwaltu. budza sie po2 dniach . jeden jest bez zebow (dentysta) sam je sobie wyrwal inny budzi sie w kiblu z prawdziwym tygrysem tysona no i akcja sie zaczyna.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 hej jareczku jestes tylko 4 lata mlodszy ode mnie. takze niewiele tobie tej mlodosci tez zostalo. ja przynajmniej mam swoje auto jestem niezalezna finansowo i moge sobie pozwolic na co mam ochote. a jak tam twoje mlode kolezanki?? 15=19 letnie? moga postawic ci obiad w restauracji? czy tylko symbolicznego loda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samotny - nieszczesliwy Napisano Wrzesień 16, 2009 zatarlem se napletek i szczypie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hehehe ale polewa z modów 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 cóż za osiągnięcia hahahaha, tylko pozazdrościć :D 19 letnie koleżanki nie mają przynajmniej cellulitu i rozstępów a obiad kupię sobie sam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkaachhaa Napisano Wrzesień 16, 2009 hej olej go! caly czas wszystkich wkurza.widocznienie ma za duzo znajomych ze wchodzi wszedzie.a tak ogolnie o sobie to mam 34 lata 5letniego synka ,chlopa za granica.I ZERO CELULITU gdzie moja 17 letnia siostrzenica ma ogromny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość waawwaa Napisano Wrzesień 16, 2009 a wlasnie czego urzywacie na celulit? ja mam ten z avonu . na poczatku jest git ale po minucie szcypie jak diabli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hehehe ale polewa z modów 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 "urzywacie"? hehehehe nie ma to jak wykształcona trzydziecha :D 17-letni cellulit to szczyt oblechy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 ja kupilam sobie ten rolon z garniera, jak pokrece sobie po brzuszku to potem jest mi zimno ale max 10 minut. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkaachhaa Napisano Wrzesień 16, 2009 jak juz pisalam nie mam celulitu ;) ale kupuje sobie balsam tez garniera :) ale ten czerwony.fajnie pachnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mezatka z 10 letnim stazem 0 Napisano Wrzesień 16, 2009 dobra laski ja musze isc juz spac. dobranoc wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kkaachhaa Napisano Wrzesień 16, 2009 dobranoc. do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach