Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamaaaa

buty zCCC dla niemowlaka---polecacie ?

Polecane posty

Gość mammamaaaa

wpadłam do CCC i powiem wam ze zimówki tam są po 49 zł czyli znosnie zadne 100czy 200 zł tylko poweidzcie czy miałyscie takie buty dla rocznego dziecka

Gość lkkkkkkk
ja dla mojego synka kupiłam w ccc w tamtym roku, chodził, aż mu nóżka z nich nie wyrosła. w tym roku też zamierzam tam kupić.

Gość kaliibionn
ja pierwsze buciki do chodzenia miałam z Bartka i jestem bardzo zadowolona- nóżka dopiero się kształtuje a te butki są z bardzo dobrej mięciutkiej skórki.Fakt może troszkę droższe ale warto

Gość fghgfhf
maja dobre z gufo w ccc

Gość mammamaaaa
ale z drugiej strony czy my miałysmy jaskies buty z bartka? no ja na pewno nie a noge mam okej czy to nie jest wmawianie mamom

Gość AlicjaK
Ja dla moich bliźniat miałam w zeszłym roku takie buty, mieli wtedy rok. Doskonale się sprawdziły, w tym roku tez takie kupię tylko, że wieksze :)

Gość z bartka
"troszkę droższe" dobre sobie :D

Gdy moja córa miła dwa lata kupiłam jej tam kozaczki na zimę i były super:)

Gość moj ma 14 m-cy
i odkąd zaczelam kupowac mu butki kupuje tylko w ccc czy to kapcie czy sandałki w zasadzie kazde butki i jestesmy zadowoleni :) teraz tez na jasien muszę mu kupic i własnie jutro wybieram sie do ccc

Gość moj synek tez mial tamtej zimy
buty z CCC , nawet widziałam je ostatnio w tym sklepie (brązowo-pomarańczowe). Akurat w połowie listopada zaczął chodzić. Niedawno byliśmy u ortopedy i nie ma żadnych wad, więc w tym roku pewnie też w CCC kupimy zimowe buciki

Gość ccc - to dla mnie
całkiem ciulate czewiki :D:D:D:D:D

witam podobno buty z ccc mozna porownac z butami bartka. razem z mezem kupowalismy buciki barka jak tylko synek zaczal chodzic. teraz ma 2 latka i plaskostopie. niestety bartki nie okazaly sie az tak rewelacyjne dla stopki maluszka a przeciez nie sa to tanie buciki zwlaszcza ze w tak mlodym okresie trzeba kupowac ich "troszke":) teraz bylismy u ortopedy i zostaly nam polecone inne buty. w cenie butow barta. do tego jest dobrana odpowiednia wkladeczka (dodatkowo platna), ale w komplecie z bucikami sa juz wkladeczki dla dziecka. stopa synka jest dobrze w nich ulozona i dobrze sie trzyma i mam nadzieje ze wszystko sie naprawi:) uwazam ze nie ma co oszczedzac na takich rzeczach dla naszych pociech, zwlaszcza ze pozniej musimy sie tyle martwic aby dziecku pomoc. oto link do tych "ortopedycznych" bucikow. www.aurelka.pl

ja kuiłam w ccc firmy guffo i jetem mega zadowolona,łdne,tanie i wygodne i wytrzymałe