Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lituania

Mało spermy po wytrysku ?

Polecane posty

Ostatnio robiłam loda mojemu facetowi. Był maksymalnie pobudozny i podniecony,ale na koniec praktycznie nic z niego nie wyleciało. Słyszałam,ze jak sperma jest rzadkiej konsystencji,to mężczyzna miał w niedawnym czasie stosunek. Czy to prawda? A co z tak niewielką ilością?

Gość onago
pewnie udawał orgazm. Jak długo robiłaś mu loda?

No cóż. To było w kinie. Na seansie byliśmy tylko my. On sam zainicjował,chwytając moją rękę. Jak długo? Tyle co zazwyczaj. Nie odmierzam czasu :)

Gość sfrger
Nie wiem jak Twoj facet -bo kazdy jest inny i nie wiem ile ma normlanie ale takie prawie nic to albo on nie doszedl tylko mial taki malutki wytrysk a raczej uronil kilka kropel albo przez ostatni dzien lub dwa dochodzil kilka razy , moze facet bal sie ze za szybko dojdzie i sobie ulzyl przed spotkaniem.

No właśnie! On uronił tylko kilka kropel. A przez 3 tygodnie nie widzieliśmy się,bo wrócił do pracy w Anglii i teraz przyjechał. Czyli nie uprawialiśmy seksu przez ten czas. Możliwie,że z kimś tam spał?

Gość bizonoid
Wsteczny wytrysk. Tez tak mialem po dwutygodniowej przerwie, dopiero po trzecim razie jak sie wyluzowalem to polecialo.

Gość nhvjh
Ja zebym uronil kilka kropel musze miec wielka chcice i duzo spermy(czyli dawno nie mialem wytrysku) i wtedy dochodzi do takich malych "wytryskow " przed normalnym jak dla mnie poprostu za szybko skonczylas .

Rozumiem. Dzięki. Tylko jedno mi się nie zgadza. Ja już właściwie skończyłam,jeszcze go oblizywałam i on powiedział: "Jesteś super Kochanie. Mozemy wracać do filmu". Czyli wygląda na to,że chyba skonczyłam w odpowiednim czasie?

Gość onago
nawet gdyby tam z jakąś spał to nie poznasz tego po ilości spermy. Po jednym dniu już powinien mieć normalną ilość. Mógł też sam sobie ulżyć

DZISIAJ BĘDZIE DRUGI DZIEN,KIEDY SIĘ SPOTKAMY. Zobaczymy,jak to będzie. Jestem strasznie pobudzona. Zobaczymy,jak on :)

Gość onago
a co? zależy Ci na dużej ilości - lubisz ją ?

Gość gragitka
Tak. Uwielbiam dużą ilość,ale to nie o to chodzi, Zaskoczył mnie poprostu brak. Zawsze było sporo.

Gość gragitka
Ok :) Kupię mu zestaw witamin :D