Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reklamyreklamy

Kiedy czuję się niewyrażnie.....reklama Rutinoscorbinu

Polecane posty

Gość reklamyreklamy

tez Was to wkurza?????????NIEWYRAŻNIE??? przeciez ta kobieta z reklamy nie ma wady wymowy!normalnie mowi! przejezyczyla sie w trakcie nagrywania i co??? nawet osly tego nie zmienili!maja nas,spoleczenstwo za az takich debili?! Raz slyszymy...ok,moze nam sie przeslyszalo...ale milion razy dziennie slyszac te reklame szlag mnie trafia!

O!! Dokładnie tak samo! Znalazłam ten temat na kafeterii bo szukałam właśnie tego słowa w necie --- "niewyraŻnie". Słysząc to pierwszy raz pomyślałam tak samo, że może mi się przesłyszało...ale jak słuchałam to kilka razy, to babka w reklamie wyraźnie mówi "niewyrażnie" :D , później pomyślałam, że skoro tak mówi (nie mając żadnej wady wymowy!), to może jest jednak takie słowo! ? Ale nie ma! To może jakiś regionalizm w takim razie? Ale mi to nie pasuje a nawet wkurza mnie :D :D x) bardzo... ....bo dzieci słuchają...uczą się he he :D Pozdro dla założyciela tematu.

Gość znowu ty
to jest specjalnie tak zrobione, żebyś o tej reklamie przez jakiś czas jeszcze pamiętał i będąc w aptece wybrał rutinoscorbin a coś innego.

Gość znowu ty
a nie cos innego

mnie najbardziej irytują reklamy "przegadane" typu stoi jakaś babka w białym kitlu,z zezem i aparatem na zębach i gada jakby recytowała jakiś wiersz w przedszkolu sztucznie sie uśmiechając - kup pastę taką i owaką bo ona jest najlepsza i to potwierdzone naukowo i wszyscy tak twierdzą :D i że ona ją zawsze daje swoim dzieciom itepe itede...:D albo wylewanie czegos komus na ubranie,ten udaje przerazenie a potem pierze sie koszulka w zwkłym proszku i tym specjalnym. I te wszystkie reklamy gdzie na maksa sztucznie wybielają komuś zęby albo upiękniają włosy...no po prostu reklamy bez żadnego polotu :P

Gość aviatorka
Nic dziwnego że jej nie stać na nic innego ponad rutinoscorbin jak 4 bachory ma :)

Gość nie zazdraszczam
mnie wkurvia reklama masci fastum tam co jakis czas refrenik "Fastum, fastum...... fastum , fastum" - to mnie tak rozpiernicza, ze zatykam uszy bo az sie trzęse z nerwów

Gość mnie wkurza ta od rutinoscorbi
mama Filipa, kuuurwa baba gada jak karabin maszynowy, wkuurwiajaca na maxa

tak smakuje dziecka czas zaneta kalyta z tym swoim laktacytem... i powalona rodem z atari animacja jak jakis pacjent połyka lek, albo leki na hemorodzy czy zaparacia, normalnie cudo i pare innych jak sobie przypomne to dopisze

Gość niezalogowana furgonetka
a te matki co leki podają, np od rutinoscorbin to zawsez brezydkie są, taka matka polką, ma dzieci ,z e niby dobrze dba o nie, ale o siebie nei:/, chyba myślą, zę im gorzej wyglaa ,tym sie lepeij dziećmi zajmuj,e ajak zadbana to tylko paznokcie maluje, a to przecież nie prawda

A mnie rozwala reklama "Bakusia" z niby młodym Małyszem. Taaa...jak Adaś był mały to tego serka jeszcze w sklepach nie było :P Albo te reklamy proszków do prania, płynów do naczyń itp oczywiscie same kobiety wystepują no bo od tego są, prawda?? Od zapieprzania przy garach Wku.rwia mnie to

Gość sprzedajacaniunia
a mnie wkurza reklama z krową i ufoludami wszytkie wersje tej reklamy SIMPLUS ...blehhh A najlepsza reklama z której zawsze sikam to Jest Granchips jest zabawa i te policjantki rozebrane :P

Gość jnhlb
a co powiecie o czymś takim piwo x marka od 150 lat\ albo wczoraj kawa er...coś tam coś tam - już od 250 lat ja się pytam gdzie kurwa ta kawa była w 1760 roku???

Gość jnhlb
i dobrze ze juz nie słysze tej reklamy bezendubezendu bezendubezendu bo myślałam że zheftuję

Gość No a mnie
Mnie wkurzaja reklamy tamponow i podpasek, lekow na hemoroidy i zaparcia, pieluch i tym podobnych w porach obiadowych... I oczywiscie kultowa reklama radiowa... "moze wpadlbys jutro na kawe... Chyba ze juz mozesz... Moge juz i moge tyle razy ile tylko zechcesz..." agh, glos tego goscia przypomina mi jednego chlopaka z podstawowki, zawsze spiety, kujon, typ sztywniaka pozujacego na luzaka, masakra.

Gość martyna_czaro
Bardzo mnie denerwuje reklama RUTINOSCORBIN... "Kiedy czuję się źle... kiedy czuję się niewyraŻnie"... o matko... czemu przepuścili reklamę z takim błędem!!! Reklama która mnie jeszcze wkurza to "PSI PSI.... PSI PSI...." o facetach co mają problemy z sikaniem... psi psi... i jeszcze te babki które mają wyprane w perwollu a jedna zawsze ma go w torebce przy sobie :) :) POZDRAWIAM :)