Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lekka jak puch

Czy warto???

Polecane posty

Czy warto walczyć o uczucie faceta, który jest miłością mojego życia? Mam świadomość tego,że w jego życiu pojawiła się nowa kobieta..

Gość dfvds
nie mieszaj mu w życiu jak kochasz- to chcesz jego szczęścia tak?

dokładnie tak- chce jego szczęścia.... Codzienne rano wstaje i pierwsza myśl to- ON Zasypiam myśle- o NIM Myślałam o tym,żeby napisać mu e-maila i opisać to co czuje... nie wiem czy to dobry pomysł...

Gość dfcgvsfefrgdfr
a on o tym wie? Poza tym skoro w jego życiu pojawiła się nowa kobieta, to nie powinnaś wkraczać między ich dwoje. Jesteś zakochana, ale on już wybrał i ma do tego prawo. Nie niszcz komuś związku (mówię i o niej i o nim).

byliśmy razem 6 lat... z tego co mi mówili znajomi, wiem,że czesto sie ich pyta co tam u mnie słychać i czy mam kogoś...to on mnie zostawił... mam taki mętlik w głowie.. moje uczucie do niego jest na prawdę bardzo silne... wiem,że on jest tą osobą, z którą chciałabym spędzić resztę życia..

Czy warto walczyć o uczucie faceta, który jest miłością mojego życia?" nie ma takiego czegos jak walka o czucia one albo są albo ich nie ma ...

Lekka--- ja tez zylam marzeniami ze wroce do niego tego jedynego i ze bedzie nam cudownie i tak dalej...Kochana nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki taka jest prawda.odszedl raz odejdzie i drugi.zacznij myslec o sobie moja droga jak widzisz on zaczyna juz sobie zycie ukladac. Powodzenia

Gość cvgfbghnfdsfa
Skoro Cię zostawił to chyba jasna sprawa, Twoja walka nic tu nie pomoże, zachowaj godność i szacunek do samej siebie. Trudno, takie życie, i toczy się ono dalej. Musisz sie z tym pogodzić niestety. On jest dla Ciebie wszystkim, ale Ty nie jesteś wszystkim dla niego. Walka nic nie da, nikogo nie zmusisz do kochania.

Gość fghnytehgdfr
usmiechnij się, czas leczy rany, przechodziłam podobnie :) Minie. Cmok :)

Mellygion- jak głębiej się nad tym zastanowić to ta walka chyba nie ma sensu... on dokonał wyboru, ja musze to przyjąć do wiadomości :(

Gość frentii
nie ma takiego czegos jak walka o czucia one albo są albo ich nie ma ... Dokladnie...

Gość pierdoly gadacie az glowa boli
jasne, minie, zdus w sobie milosc. to najlepsza rada. wy macie narabane we lbach! jak mozna komus mowic "przejdzie ci"? i co? i tak sie czlowiek nauczy, to zawsze tak bedzie ludzi traktowal. nie, nie przejdzie ci nigdy, dobrze o tym wiesz!!! ale w zycie sie nie wtracaj.

Gość NIE WARTOOOOOOOOOOOO
j.w.

Gość rafaelaaaaaaaaa
ja bym napisała tego e-maila! raz się zyje!!!

Gość daj spokoj
nie warto. nic nie zmieni rzeczywistosci, ani twoj list do niego ani inne proby narzucania mu sie. facet juz wybral, a skoro zrezygnowal z twoich uczuc to zebys nawet gola polozyla sie pod jego domem, przejdzie po tobie jak walec. nic nie zdzialasz. nie zmusisz go by cie kochal.

Gość zawsze wartoooooooooooooooo
ja bym zawalczyła