Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość conversik

co sądzicie o trampkach converse dla kobiet?

Polecane posty

Gość conversik

Czy te wyższe będą pasować do spódnicy? Czy lepiej kupić szmaciane czy skórzane na teraz? Czy kupić na allegro? Czy rozmiarówka jest standardowa?

Gość conversik
mam 28 lat. mogę w takich śmigać do pracy? kupilam pólbuty z rylko sznurowane, z zamszu a przód z normalnej skóry za nie pamiętam 250 zeta ... i się odklejają z przodu, już podklejalam 2 razy, nie wiem czy taka jakość czy nie umiem chodzić - ale przecież nie chodzę na palcach. teraz myślę o trampkach ale nie wiem czy krótkie czy dlugie lepsze.

Gość twojamałablondyneczka.
nastolatką nie jesteś no ale moze trampki pasuja do twojego stylu, chociaż moim zdaniem' nike caprie' byłyby lepsze.

Gość conversik
no wlaśnie lubię też adidasy, ale mam ochotę na odmianę. jest dużo fajnych sportowych adidasków ale zastanawiam się nad trampkami. skórzane też są widzę ...

Gość ja tam tez nie przepadam
za trampkami, ale widzialam ostatanio fajne w reserved, nie byly bardzo trampkowate,a ciekawe. i mimo, iz nie lubie zlota, te bardzo mi sie spodobaly. sa wyzsze. a zloto na nich "brudne".

zależy jaki masz styl no i gdzie pracujesz. ja jeszcze chodzę w trampkach ale mam 21 lat i to na uczelnię w nich chodzę :)

Gość a jeszcze pokaz
jaki model dokladnie

Gość conversik
jestem nauczycielką :)

Większość klejonych butów ma to do siebie, że po jakimś czasie intensywnego użytkowania niestety się rozklejają. A co do trampek, to są w porządku, jeśli uważasz, że będą Ci pasowały to nie zastanawiaj się. Ja już chyba jednak z trampek wyrosłam i teraz zamierzam kupić sobie buty w tym stylu: http://www.centersport.pl/produkt-nike-wmns_nike_hypnotyze,1633.html Myślę, że będą pasowały zarówno do spódnic jak i do spodni. A mam zaufanie do firmy Nike, bo buty są bardzo wygodne i wytrzymałe.

Gość fsfsfpe
pewnie ze chodz w trampkach! il lata nie maja tu nic do rzeczy! moja siostra ma 32 i tez chodzi w trampkach,a jest ksiegowa;) teraz to w ogole widze jakis szal na te trampki... a juz conversy jeszcze lepiej wygladaja:)

Gość converse moja miłość
Odkryłam je na studiach i teraz długo długo później dalej w nich śmigam! Miałam już chyba z 10 par, różnych fasonów - krótkie, wysoki, szmaciane, skórzane.... Też jestem nauczycielem (tyle że przedszkola) ale myślę, że to akurat nie ma nic do rzeczy - gdzy mieszkałam w Paryżu miałam okazję zaobserwować, że tam absolutnie wszyscy w conversach popylają ;) Czasami zabawnie to wyglądało, jak pani w garsonce, albo pan w garniaku i conversach do pracy jechali ;) Zazwyczaj potem w biurach zmieniają na coś elegantszego, ale jak mówię, jest to zjawisko powszechne i nikogo nie razi!