Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gielkot

czemu nasza sluzba zdrowia jets taka do bani? chcialm isc do logpedy

Polecane posty

Gość gielkot

ale oczywiscie potrzebne jest skierowanie. okej! poszlam do lekarza, brak numerkow. okej! oczywiscie pani w okienku musiala dokladnie sie dowiedziec coto za wada, nastepnie mysllam, ze chodzi o jakies dziecko, nie o mnie:O, nastepnie mialam sie w bic do gabinetuz kims innym, zapytac, czy da mi skierowanie, wtedy musze isc na dol, po karte, znow tam wlazic:O tlumaczyc przy przy tej osobie 3 jeszcze co mi dolega, co za wstyd. czy tak ciezko zrozumiec, ze czlowiek nie czuje sie komfortowo jesli chodzi o takie sprawy? po co komu to skierownaie? chuj, nie ide do zadnego legopedy. :(

bo tu jest Polska. ściągają Ci podatki na służbę zdrowia, a jak przychodzi co do czego to i tak idziesz prywatnie. jestem za prywatyzacją :D

Gość więcej jest takich absurdów
60 letnie kobiety po menopauzie zapisując się do lekarza 1 kontaktu muszą wybrać sobie.... położną :):):)

za granica jest znowu inaczej...place 110euro miesiecznie i nie puszcza mnie do zadnego specjalisty,bo to za drogo i pratkycznie wszystkie rzeczy wykonuje lekarz ogolny,domowy...nawet pobieranie wymazu na cytologie...i badz tu madry