Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej92834

siusiak nie staje....pomocy!

Polecane posty

Gość maciej92834

Gość peluch
odcedź kartofelki

Gość maciej92834pomocy
mam 35 l, mam duze potrzeby erotyczny, onanizuje sie 1-3 razy dziennie, zazwyczaj 1-2, ponadto chce sie kochac z moja dziewczyna (bardzo atrakycjna, absoultnie mnie podnieca na maxa) ale po wielu dniach kochania sie pod rzad i dodatkowego onanizowania (wspomnienia jak jest ona super) mam problemy w kolejnych dniach aby miec pelna erekcje jak sie z nia kocham (ale sa silne bodzce od niej) , szczegolnie gdy juz 1 raz to robilem reka danego dnia. martwie sie czy to juz wiek? czy bede zmuszony brac wiagre? co robic zeby miec pelna silna erekcje, szczegolnie po dlugim onanizowaniui sie po 1 wytrzysku albo przed , kiedy jestesm przed kochaniem sie. czuje ze moj siusiak juz jest zmeczony. jak go szybko postawic?

Gość maciej92834pomocy
chce miec po wielu godzinach ale po wytryskach nadal bardzo sztywnego. pamietam ze jak mialem 18 lat to mialem bardzo twardego po kilku onanizowaniach sie.... teraz chce laczyc onanizm z seksem ale po np. polgodzinnym kochaniu sie czuje ze mi mieknie siusiak.....co robic? :(

Gość maciej92834pomocy
ona ma go w ustach jest super twardy potem jednak jak zaczynam penetrowac to on mieknie - choc moja dziewczyna jest bardzo ciasna - martwie sie bo mam uczucie jakby siusiak juz nie mogl - co zrobic? :(

Gość maciej92834pomocy
nie wiemczy to nadwaga czy wiek, ale widze ze mam problemy z onanizowaniem sie (chocby 1 wytrysk dziennie) i po tem kochaniem sie. przy pieszczotach oralnych stoi twardo ale w seksie mi mieknie i owszem moge dojsc ale twardy jest okresowo lecz wiekszosci czasu jest taki pol twardy - a to nie to co chcilabym jej dac. co zrobic? czy to moga byc jakies problemy? sa jakies sposoby?

Gość bredze
a kupę robisz przed czy po

Gość maciej92834
zapomniałem dodać że robię siku do jej pochwy

Gość maciej92834pomocy
jesli ktos moze cos sensownego doradzic to prosze albo ma podobne doswiadczenia i sobie jakos poradzil.

Gość maciej92834pomocy
ze stolcem bywa roznie raz przed raz po- kiedys mialem taki trik ze pilem duzo wody zeby miec cisnienie przed i pamietam ze pomagalo ale to bylo 15 lat temu jak mialem 20 lat... - myslisz o parciu na gruczol prostaty?

Gość maciej92834pomocy
maciej92834 - przestan glupkowac - mam problem i sie pytam a ty o sikaniu do pochwy piszesz debilu.

Gość kaskadka
co za duzo to nie zdrowo koles. Daj odetchnac malemu i juz

Gość maciej92834pomocy
już głupieję sam do siebie gadam oczywiście że sikam do pochwy

Gość inny facet z tym problemem
ja tez mam podobny problem, partnerka daje silne bodzce, staje, jest twardy, ale gdy juz chcemy isc na calego, on zaczyna mi sie klasc. tez mam juz 30 lat, i chyba tlumacze to juz wiekiem, kurde 20 lat to nie to co 30 lat. ale nie wieze w to, ze wiek 3o ka, mysle, ze moze to stresy... Powiem tak, ze mam fantazje by zrobic z dziewczyna fajne rzeczy, ktore podniecaja, ale boje sie powiedziec, i nie wiem jak zaakceptuje, chodzi o urozmaicenie, o fantazje. ta sama pozycja zaczyna nudzic, i moze to jest przyczyna? Macie jakies pomysly takze dla mnie? Co zrobic by byl jeszcze twardy, czy to kwestie monotonii, stresu, czy masturbacji? Hmmm

Gość inny facet z tym problemem
dodam że ta fantazja to ona od tyłu na polu obok krowa i na przemian raz ona raz krowa jak myslicie zaakceptuje

Gość dotyczy
tego co podszywa sie pod innego faceta i pisze o krowie, sam ma pewnie takie fantazje chlopina

Gość 4Nufresssfq254ft4r
Miałem dość poważne problemy ze wzwodem, potencją, erekcją i wzwodem Kiedyś trafiłem na stronę: DoktorPotencja pl Odkąd zaopatruję się w tej aptece w Kamagra, moja żona jest w niebo wzięta Polecam.