Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkatułka bibelotów

gdzie trzymacie kosmetyki, perfumy i bibeloty kosmetyczne, balsamy itp ?

Polecane posty

Gość szkatułka bibelotów

w jakim miejscu w mieszkaniu ? macie osobną gablotkę z lustrem ?

Gość szkatułka bibelotów
wydaje mi sie że jak ktoś trzyma w łazience to oznacza że ma tego niedużo

Gość do autorkiii
no tak, el gdzie ty trzymasz swoj mózg, wydaje mi sie ze pudełeczko od zapałek będzie za duże

Gość ja trzymam w barku
serio:D caly barek mam zaladowany kosmetykami:Da takie niezbedne przy kapieli czy demakijazu, to trzyamma w szafce w lazience.

Gość nastepna z mózgem wróbla

Gość ja tez w barku

Gość w barku....
to sie trzyma alkohol, nie macie toaletek prostaczki

Gość ja trzymam w barku
no widzisz, ja mam mozg wrobla ale wykorzystuje go w 100% a Tobie co po duzym mozgu, jak korzystasz z niego w 1%:D nie mam alkoholu, wiec barek ma pusty stac? pokoj urzadzala moja siostra, dopiero co skończyłam studia i nie zamierzam z powodu barku kupowac nowych mebli:D🖐️

Gość sapolowska
w szafie z ciuchami mam wygospodrowaną jedną półkę

Gość ja mam duza lazienke wiec spok

a ja trzymam w szafkach i to wszystko porozpierdalane po calejj chałpie.juz nie wiem gdzie co jest.czas na porzadki...ale nie chce mi sie :o

Gość jfdjfdjfljadf
te kobiety, które mają dużo kosmetyków muszą mieć bardzo niewielkie mózgi, skoro reklama jest im w stanie wmówić, że potrzebują osobny kosmetyk (a najlepiej dwa albo więcej) do każdej części ciała, do tego osobne środki do usuwania tegoż (jakby to woda z mydłem nie wystarczała), spędzają godziny na smarowaniu się i zmywaniu specyfików, a urody im nie przybywa, a tylko niszczy się skóra. Gdybyście zobaczyli te wszystkie laski bez tapety, to byście byli zszokowani jak bardzo mają zniszczoną cerę - od dziecka nie dając jej odpocząć od kremów, maseczek i solariów...

Gość LadyMorgana33*-***
Część w łazience częsć w kuferku u mnie w pokoju, toaletki nie mam bo nie mam miejsca w pokoju

mam w pokoju duże biurko z szufladami, trzymam w nich wszystkie kosmetyki do malowania i ochronne to, co do kąpieli, to w łazience

Gość Innesia 26
w komodzie wiklinowej w sypialni, w szafie w moim gabinecie oraz w łazience, wszystko co się da w pudełkach lub koszyczkach. Codziennie segreguję i odkładam na miejsce.

Gość Cynthiaa
w lazience mi sie nei mieszcza wiec mam w lazience i w pokoju w komodzie :D

Gość nie chłopak
wszystko w łazience

Gość gdkagdas
ja mam kufer kosmetyczny a na balsamy i żele mam toaletke w łazience, kufer przenosze w zalezności kiedy robie makijaż czasem światło dzienne jest niezbędne ale na codzien nie robie makijazu choc kosmetyków do niego mam multum

Gość W lazience w kosmetyczce
jestem ladna, wiec specjalnie nie potrzebuje sie tuszowac, poprawiac i wygladzac

Gość candymamba8
kosmetyki typu perfumy, dezodoranty- w pokoju na szawce. balsamy, kremy - na półce nocnej cienie,kredki,pudry, podkłady itp. - w łazience w 2 szafkach. lakiery- gdzieś na szafkach.

na kosmetyki do makijazu mam taka mala"szafeczke;" z 3 szufladami, inne wieksze kosmetyki potzrebne do makijazu i takie ktorych uzywam kilak razy dziennie (kremy, woda termalna, plyn miceralny) w 2 koszykach z wilkiny (to wszystkos toi na biurku) rzeczy do mycia i ogolnie do ciala (balsamy, mleczka, zele, szampony itp) stoja w szafce

koski do pacykowania się na parapecie, bo tam się maluje, pierdoły do codziennego przysznica na półce przy wannie, jakies pachnidła specjalne, w dalszym końcu wanny:) a inne, używane od czasu do czasu - czyli raz na tydzień:P:P w szafce pod umywalką, mam jeszcze szafeczkę z różnymi untensyliami i tam tez trzymam "zapasy" i ręczniki itp itp:D generalnie to w końcu to uporządkowałam ,bo już mnie szag trafiał z szukaniem czegoś w 50 kosmetyczkach:/

Gość gardze ludźmi którzy nie
trzymają wszystkiego w łazience i później latają i znoszą wszystko co potrzebują do mycia :O

masz problem :P w akademiku w lazience trzymam tylko mydlo do rak, paste i plyn do plukania a w domu jakbym zostawila wszystko do mycia w lazience to moje siostry by sie tym "dobrze" zaopiekowaly :P

Gość Schatten
Kosmetyki do makijażu podobno nie powinny być przechowywane w łazience ze względu na wilgoć i temperaturę - prowadzi to do rozwoju bakterii w dużej ilości, skraca żywotność kosmetyków i zmienia ich konsystencję. To tyle co słyszałam. Ja kosmetyków mam mało i trzymam wszystkie w szyfladzie komody.