Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała fasolka

Mam prawo być na niego zła?

Polecane posty

Gość Mała fasolka

Zdenerwowało mnie zachowanie mojego faceta. Wczoraj po południu dzwoni do mnie czy się spotkamy. Byłam na zakupach i planowałam późniejszy powrót do domu, miałam trochę na głowie, ale powiedziałam "ok". Wróciłam, wyszykowałam się, a ten znów dzwoni, ze jednak nie, bo coś mu wypadło. Wkurzyłam się, ale powiedziałam "rozumiem, bywa". Czy mam prawo być na niego zła? Wystawił mnie jednym słowem. Z jednej strony okej, miał ważną sprawę (niewazne co, ale w pewien sposób musiał to załatwić). Z drugiej strony mógł się wcześniej zastanowić czy nie będzie miał nic na głowie i wtedy proponować spotkanie.

" Z drugiej strony mógł się wcześniej zastanowić czy nie będzie miał nic na głowie " doadaj jeszcze że mogł ci wczesniej powiedziec o tym że z wieczora mu coś pilnego wyskoczy ;) i będzie kpl ;)

Gość Mała fasolka
Okej, kpicie sobie, ale to akurat była sprawa z tych tzw. do przewidzenia. A on zwyczajnie o tym nie pomyślał :O

Gość Mała fasolka
Okej :D Przekonaliście mnie;)

Gość sashaaaa
Jesli to sie zdarzylo raz czy dwa to oki ale jesli wiecej to na drugi raz Ty mu powiedz ,ze dzis nie masz czasu..i tyle:-o w sumie jak bylas na tych zakupach to ja bym na Twoim miejscu mu odmówila...i tyle....bo tak to mysli,że bedziesz na kazde jego skinienie i kiedy jemu bedzie pasowalo to sie spotkacie,a kiedy nie to nie...takze ja bym mu tez nieraz odmówila i tyle:)

Gość do niczego blalalaz
tak wlasnie wygladaja dzisiejsze zwiazki...... cos sie wydarzy, to juz awantura musi byc..... dziecko, ochlon://///

Gość zal normalnie zal
durne baby, durne rady!!! a ty autorko jestes stuknieta. skad mogl wiedziec? co ma sie kazdego dnia zastanawiac??? tak sie zdarza, dziewczynko...... normalne zycie... w innych tematach takie jak Ty narzekaja, ze facet W OGOLE NIE POWIEDZIAL, ze cos ma do roboty, a potem dopiero musialy sie dopytywac, a twoj CIE NORMALNIE UPRZEDZIL i masz mu to za zle???? wam sie nigdy nie dogodzi, rozkapryszone fochowate gowniary!

Gość nie ma to jak dobre rady
sashaaa - jakas ty glupia... albo glupi.....

Gość porazka na calego hahahaha
taaaa, sashaaa stosuje metode "oko za oko", bo to mala panienka... nie ma to jak o byle gownie w ogole zaczac rozpowiadac i tworzyc cale historie odwetowe... zwykla, normalna, codzienna rzecz, a tu od razu rady, zeby sie tak samo zachowywac albo jeszcze gorzej..... dorosnijcie i nie ogladajcie tyle seriali...