Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna kredka do oczu

I wyszła na koniec PRAWDZIWA TWARZ CZŁOWIEKA

Polecane posty

Oto co usłyszałam podczas rozstania od faceta, z którym byłam przez 5,5 roku: - zamknij w końcu tego ryja!!! - kocham cię , ale nie tak jak na początku.. jakieś tam uczucie jest... (dzień wczesniej chciał zrobić mi dziecko i mówił, że tak mocno mnie kocha i nikomu nie odda) - błagam cie, NIE DZWOŃ DO NIEJ, NIE SPIERDALAJ MI życia do końca, teraz z nią nie jestem, ale nie wiem co będzie za jakiś czas (powiedział tak jak odkryłam, że będąc jeszcze ze mną układa sobie nowy temat z inną dziewczyną... Oczywiście nie zadzwoniłam do niej :) - kto wie, czy jeszcze nie bedziemy razem... uwierz, że jak wszystko przemyśle, to na pewno odezwę się do ciebie... NIE WIERZE ŻE BYŁAM Z TAKIM CZŁOWIEKIEM TYLE LAT!!! SZOK!!

Gość kaskadka
najbardziej rozwalil mnie 4 podpunkt. Co za frajer

Gość smu tne ale prawd ziwe
Tez tak miałam ....po 2 latach zerwał ze mna a to co wyprawiał potem przerosło moje wyobrażenie o nim . Faceci juz tak maja chyba...nigdy nie uda nam sie ich do konca poznać.

Gość smu tne ale prawd ziwe
ehhh co za huj....nienawidzr facetów. Im dłużej jestem na kafeterii tym jasniej widze jak beznadziejnym gatunkiem są faceci . Poprostu żal....

Gość baron de drift vel riff
nienawidzę facetów im dłużej jestem na kafeterii... to z kafeterii czerpiesz wiedzę o życiu :D ? i te głupie generalizacje, nigdy nie słyszałyście o mężczyznach skrzywdzonych przez kobiety..?

Po punkcie pierwszym przypierd...ła bym w ryj i wiecej by mnie nie zobaczył.... tyle w temacie....

Na szczęście udało ci się to "jeszcze w porę" zakończyć. Inaczej przez resztę życia, po ślubie była byś tresowana i ustawiana jak mu się podoba. Taki to typek, zakłamany, gwałtowny i niegodny zaufania. Tacy jak on potrafią życie zamienić w "wegetację" bez własnych celów, wymazaną z pragnień i szalonych chwil, ograniczająca się do liczenia kolejnych upływających dni i apatycznego spoglądania na świat przez "maskę spawalniczą".

Gość trlkki morelkiiiii
co za typ!!! tylko jemu w tego ryja przyjebać!! :(

Gość taka jedna anka23
po stylu w jakim kończy się związek można wiele powiedzieć. koleś bez klasy, bez dwóch zdań

prawdziwą twarz faceta poznaje sie po tym jak zrywa/zrywasz taka jest prawda znana od lat.:)

Gość afsda
czarna kredka do oczu---podziwiam Cię za Twoja siłe....ja miałam podobnie a jednak przezywałam katusze po rozstaniu z nim. :) chcialabym byc tak silna :) a Tobie gratuluje :)

Gość takie typy są najgorsze
wrrrrrrrr...

Gość bodies.
glupio zrobilas, ze do niej nie zadzwonilas. On na pewno opowiadal jaka byla okropna tak jego eks itp.

Gość udgvfhsbbvbbx
Powodzenia, dobrze że już z nim nie jestes :D

Gość u mnie było podobnie
przy rozstaniu okazał się totalną świnią :(( zero skrupułów w tym co mówił, ehhhhhhhh :((

Gość heheheheheheheheheh
to ci się chłop trafił kobieto :)

Gość czy on ma na imię Paweł
pytam serio.......

Gość no i dobrze ze nie dzwonilas
niech sobie zyja wspolnie jak chca - nic by to nie znmienilo, tylko niesmak bylby. Zawsze trzeba wykazac klasę. A jeczal o dziecku ( podejrzewam), bo byl akurat napalony na łozko w tym momencie - nie było tak?

Gość lisicali
" Oto co usłyszałam podczas rozstania od faceta, z którym byłam przez 5,5 roku: - zamknij w końcu tego ryja!!! - kocham cię , ale nie tak jak na początku.. jakieś tam uczucie jest... (dzień wczesniej chciał zrobić mi dziecko i mówił, że tak mocno mnie kocha i nikomu nie odda) - błagam cie, NIE DZWOŃ DO NIEJ, NIE SPIE**ALAJ MI życia do końca, teraz z nią nie jestem, ale nie wiem co będzie za jakiś czas (powiedział tak jak odkryłam, że będąc jeszcze ze mną układa sobie nowy temat z inną dziewczyną... Oczywiście nie zadzwoniłam do niej - kto wie, czy jeszcze nie bedziemy razem... uwierz, że jak wszystko przemyśle, to na pewno odezwę się do ciebie... NIE WIERZE ŻE BYŁAM Z TAKIM CZŁOWIEKIEM TYLE LAT!!! SZOK!!" Wow co za debil :) :P.... radze ci zadzwonic do tej panny i zanim odejdziesz, napsuc mu troche krwi :P

Gość ty sie ciesz ze
tamta go bedzie miala...na co ci kobieto taki debil?????????????????????????? współczucia dla tamtejjjjjjjjjjjjj.......wjebie sie laska na mine..............

Mówił o dziecku już od dłuższego czasu... Takie decyzje dla mnie muszą być w 100% przemyslane, a nie podejmowane pod wpływem chwili. Nigdy bym nie pomyślała,że jest w stanie mi powiedzieć takie rzeczy jakie od niego usłyszałam....

Gość on nie pokazał twarzy
on wyszedł BEZ TWARZY :)

ojjj tak panowie zdradzaja swoja prawdziwa twarz przy rozstaniu... ja poznalam kilka tygodni temu... bardzo zdziwilo mnie to oblicze-tak obce i dalekie od tego jaki byl w czasie zwiazku.. czy my kobiety jestesmy az tak slepe?!

Gość nie tylko panowie
kobiety również :)

Gość jadwiga karolina
Z czasem poznaje się człowieka, szkoda ze ty poznałaś jego JA po tylu latach