Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna kredka do oczu

I wyszła na koniec PRAWDZIWA TWARZ CZŁOWIEKA

Polecane posty

Gość sexxxxxxxxxy
Nigdy nie natrafiłam na takiego faceta! straszna pała z niego :(((

Gość za teksttttttt
za tekst: "zamknij tego ryja" powinien dostac od ciebie porządnego liścia :D

Gość jv shjhjkbndnbk
bywa, takie zycie :)

Gość maska 5
bo to nie była jego prawdziwa twarz przez te lata - na koniec pokazał tą prawdziwą

Gość facet nic nie wartttt
Jeżeli tak potraktował cię po 5,5 latach bycia razem to i dobrze,że nie poślubiłaś jego!! a tamta panna będzie miała przerąbane :)

Gość famfarka
mój były podniósł na mnie łapę przy rozstaniu! śmieć :(

Gość Lepiej że teraz
się ujawnił. A gdyby tak po slubie, po dziesięciu, dwudziestu latach ?????????? Bydlak.

Gość procesorekcmcm
mnie byla zwyzywala od jakich tylko...... i to ona mnie rzucila, niezle..... a ja jej nie umiem powiedziec nic takiego brzydkiego.

Gość po tym co ci powiedział
mozna wywnioskowac jedno- JEST PROSTAKIEM!! Błagał o to,żebyś mu nie spierdalala tematu!!! :) koleś - ZERO

Gość jcjVvma n
punkt 1 i ostatni jest najlepszy :)

Gość kocyk cieplutki zieloniutki
Kochana, ciesz się, że ta dziewczyna sie pojawiła w jego zyciu:) teraz ona będzie zachwycona tym "panem" :DDDDD

Ten Twój były przez cały okres trwania waszego związku nie przejawiał żadnych symptomów bycia totalnym dupkiem? Bo wiesz, to nie do końca prawda, że ktoś nagle po latach pokazuje swoją prawdziwą twarz - on mógł taki być zawsze, a Ty mogłaś tego nie dostrzegać... Facet jest zagubiony uczuciowo. Nad związkiem i uczuciami trzeba pracować - to nie do końca tak, że nie mamy na nie wpływu. "Wahania" uczuć są w związku naturalne - trzeba umieć, że tak to ujmę - odpowiednio je odbierać. Faceci mają z tym większe problemy. Jego zagubienie potwierdza wypowiedź, jakoby mógł kiedyś wrócić do Ciebie. Do tego jeszcze znalazł sobie inną czym tylko zwiększył sobie dylematy. Teraz to już w ogóle będzie miał pod górę i zapewne przez najbliższe miesiące będzie się zastanawiał czy oby na pewno dobrze zrobił odchodząc od Ciebie. Ale to już jego problem ;) Rada prosta i oczywista - trzymaj się od niego jak najdalej :)

cytryna_ " Ten Twój były przez cały okres trwania waszego związku nie przejawiał żadnych symptomów bycia totalnym dupkiem? " Powiem szczerze,że nie byłam w nim jakoś głupio zaslepiona, żebym nie zauważyła aż tak wyraźnych symptomów bycia dupkiem :) miał nie raz swoje zagrania, ale to co usłyszałam na koniec przerosło moje najsmielsze oczekiwania.... naprawde byłam w SZOKU

Gość halinka z daleka
Moja droga ;) cytryna ma racje- okazał się strasznym dupkiem!!! co za facet z jajami błaga ,żebyś nie psuła mu nowej znajomości ?!! hehehe :)

Gość czereśniak z niego straszny
:(

"no właśnie, nie opowiadajcie bajek że przez rok, dwa czy pięć ktoś "ukrywa swoją prawdziwą twarz". to niemożliwe." To niestety prawda. Nawet jeśli nie był chamem w stosunku do Ciebie, to na pewno zdarzało mu się być chamskim wobec innych...

Gość jolka8555
Moze dopiero jak poznal inna pokazal swoej prawdziwe oblicze? zauroczyl sie i nie liczyl sie juz z czarna kredką.... ale jakby nie było- CHAM

Gość CIESZ SIĘ DZIEWCZYNO
ŻE NIE DOSZŁO DO SLUBU. Po tylu latach mogłoby być różnie...

Gość powiedz mu albo napisz
że dziekujesz niebiosom iż pozwoliły ci zobaczyć jakim jest psycholem,a jemu dziękujesz ,że rozstając się z tobą odwalił za ciebie tę robotę!

Gość hahahahahah
ten facet rozwalił mi nadgarstki. po tym co powiedział to było najlepsze: "kto wie, czy jeszcze nie bedziemy razem... uwierz, że jak wszystko przemyśle, to na pewno odezwę się do ciebie..." :) uśmiałam się

Gość pozdrawiam autorke
dobrze, ze to jest juz za tobą :)

Gość pomarańczowa ladyyyy
Ten facet jak nie facet :) zero jaj

Gość ANKA SKAKANKAA
Gdybym usłyszała takie słowa od swojego faceta to dostał by w pysk i nigdy by już mnie nie zobaczył

Gość Jaka to różnica
A baby niby lepsze? Moja po 19 latach małżeństwa powiedziała mi że to była POMYŁKA i przestała mnie kochać juz w pierwszym roku, gdy dzieci przyszły dopiero parę lat później. Czemu WTEDY mnie nie pogoniła??? Bo jej było tak WYGODNIE!!! I takie są wszystkie kobiety. Więc mi nie mówcie o "złych facetach" bo mi się rzygać chce. Dupek to dupek - niezależnie od płci.

Gość znam to...
Moj tez sie ze mna szarpal jak go rzucalam po 5 latach i raz mnie blagal zebym nie odchodzila a potem wyzywal od najgorszych. szopka totalna. a potem nasciemnial mi ze go niby okradli i zebym mu kase pozyczyla. na szczescie juz taka glupia nie bylam. i jak sobie teraz przeanalizuje rozne jego zachowania to az mi wstyd ze bylam taka glupia i z nim siedzialam tyle lat. no ale jak to mowia milosc jest slepa ja na szczescie odzyskalam wzrok w pore.

Gość hehehehehe ale numery odwalaci
pozyczanie kasy, szopki....... skad ja to znam....... ale musicie przyznac panie, ze jestescie w tym lepsze od facetow:D:D:D:D:D moja byla to ma dopiero fantazje!

Gość masssakra
:(

Gość glinkaaa
jak czytam to co napisała autorka, to odnoszę wrażenie że niektórzy faceci powinni być kastrowani :( chłopak się przejedzie, jestem tego pewna!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ciesz się, że to już po wszystkim, miałam podobnie