Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Repres

Kilka rad dla laików.

Polecane posty

Gość Repres

Otóz przestawie miom zdaniem kilka zyciowych rad, które moim zdaniem ulatwiają zycie: 1 rada: - zupełna kontrola Masz dziewczyne i nie jestes jej pewnien ? Zaintaluj na jej komputerze KGB Keylogger, który scrackujesz za pomocą c.r.a.c.k.am Konfigurujesz go tak (pełno opisów w necie) alby logi z przechwytywanymi znakami z klawiatury wysyłał ci co jakis czas na maila. Dzięki temu narzędziu poznasz o czym i z kim pisze twoja dziewczyna.Pozniej stanowi to doskonały dowód przeciw niej. 2 rada: - hasła Istnieje taki program do wyciągania haseł z komutera. Oprócz keyloggera, gdzie poznamy wpisywany znak po znaku i mozemy wyszukac sobie hasło, istnieje program o nazwie PassTool. Dzieki niemu poznasz hasła do gg, do stron internetowych nie zabezpieczonych protokołem SSH (nie zawsze), i wielu innych. Mozesz czytac jej archiwum i poznac loginy i hasla na forach. 3 rada: - myszkowanie. Istnieje program, dzieki któremu mozesz przejac kontrole nad jej komuterem i inwigilowac ją do woli. Tutaj nazw nie chce podawac bo to underground i poźniej stupied klidds instalują i AV to wykrywają i blokują, takze podpowiem np:"Wspomagacz2k5" ze zmienionym kodem źródłowym - WYMIATA !!. Mozesz z chaty ryć jej po kompie, po dyskach, sciagac pliki, zdjęcia, przechwytywac informacje które ona wypisuje na klawiaturze, NIE ruszając tyłka z chaty. 4 rada: - kontratak Co zrobic jesli admin zablokuje Ci IP i login i ID przeglądarki? np na kafeterii ? Ano po pierwsze wyszukac szybkich adresów IP proxy. Następnie we własciwosciach wpisac to IP. W rejestrze zmienic ostatni numer ID przegladarki na inny i juz. Kafeteria wpuszcza nas i mozemy podszyc sie pod naszego ulubionego "zawodnika". Co sądzicie warto inwigilowac osobe z która hce sie spedzic reszte zycia ? Ja myle ze TAK :D

Gość skoro tak sie znasz
to mi pomóż. mój chłopak często loguje sie na swoja poczte z mojego komputera, wiec chyba sprawe mam ulatwiona-chce po prostu poznac jego haslo do poczty. pare dni temu zainstalowalam sobie ghostXP ale przyznaje, ze nie umiem tego skonfigurowac-ponadto jest to wersja demo , wiec nie wiem czy tak naprawde to sie nada. poradz mi prosze jakis prosty keylogger ktory zainstaluje na swoim komputerze i ktory wlacze zanim moj facet na nim zasiadzie aby logowac sie do poczty.

Gość panienka N-ka
repres masz swira 🖐️

Gość dlatego to wlansie nikomu
ale to naprawde nikomu nie pozwalam korzystac z kokjego kompa:)

Gość *mojego rzecz jasna

Gość Reqres
4 rada Należy jeść dużo błonnika, żeby robić kupę regularnie, bo inaczej będziecie zasmradzać całe otoczenie tak jak ja :( Jestem niedorobionym kretynem i właśnie zdobyłem się na odwagę, żeby Wam to powiedzieć...

Gość Repres
Teraz na CZARNO :)

Gość czy autor to J.M. ROkita