Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lepwow

Uzywał ktoś Contractubex na blizny?? Warto to kupic?

Polecane posty

Gość lepwow

Czy ktos uzywal? Warto kupic? Po jakim czasie sa efekty

Gość ąć
warto, ale smarować trzeba przez 2 miesiące albo i dłużej żeby było lepiej

Gość papużkaa
lepwow a co to jest za maść i ile kosztuje?? czy jest na recepte?? szukam czegoś dobrego na blizny również prosze was o odpowiedz!!!

Gość papużkaa
a możesz przybliżyć tą cene?? :) jeżeli drogie to moze i skuteczne, ale nie na recepte?? ale czy konkretnie blizny stają sie po tym mniej widoczne??

Gość pilot gotowy
Wsmarowywałam contractubex mojemu dziecku. Blizna rozchodziła się ale trzeba było długo i 3x dziennie wcierać ją. Efekt zaczyna być widoczny po kilku miesiącach, tak, że trzeba mieć wiele cierpliwości i robić to co dziennie, a nie jak się przypomni, albo po miesiącu rzucić maść w kubeł, bo nic nie działa.

Gość KasiaPoleca
Ja używałam po cesarce!Smarowałam przez 3 miesiące i blizny prawie nie widać!Polecam!Cena warta świeczki!

Gość EwaTJ
Witam! Sprawiłam sobie na wakacje niezły prezent:( Depilowałam nogi depilatorem i wrastały mi się włoski... Zamiast robić częściej peelingi rozdrapywałam i mam tera takie blizny, przebarwienia i w ogóle nieestetycznie wyglądają moje nogi... Aż się wstydzę pokazać w spódnicy i spodenkach. Na kilku forach znalazłam Contractubex i zachęcona kupiłam. Chcę wiedzieć, czy któraś z Was stosowała maść na podobny problem i po jakim czasie należy się spodziewać efektów?? Stosuję krem kilka razy dziennie (4-5) zawsze na czystą skórę itd... Jak sądzicie?? Blizny mi się uzbierały od zimy... Na największe robię opatrunek na plastrach.

Gość gość
Ja używałam Contratubex na bliznę po złamaniu reki i super się sprawdziło, to było kilka lat temu, ale gdybym się miała teraz decydować to wybrałabym to samo, a teraz są jeszcze takie plastry do przyklejenia na skórę, więc chyba jeszcze bardziej wygodne :)

Gość katirienka
Suticon lepszy. Testowałam jedne i drugie plastry i jednak sutricon jak dla mnie wygodniejszy, cieńszy i lepiej się je nosiło.

Gość Milq
Też jestem za plastrami. Z sutriconem wygoda o tyle, że niewiele się go czuje i faktycznie - tu się zgodzę - jest cienszy.

Gość gość
Warto kupić na pewno, tak samo jak olejek bio oil który też działa podobnie na blizny i rozstępy ale ładniej pachnie, nie wiem tylko jak z tymi plastrami bo nie miałam okazji wypróbować

Gość rudzia3006
zależy w jakiej aptece i ilu g. od 24 zł do 45 za 50g.

Gość gość
Mam nową tubkę 20g i 15 plastrów. Może ktoś potrzebuje to pisać.

Gość gość
Z dobrych alternatyw polecam Sutricon - plastry lub żel (żel służy do stosowania na zgięciach typu łokieć nadgarstek, kolana i twarz ;) A plastry nadają się do innych powierzchni skóry. W każdym razie polecam terapię silikonową, najskuteczniejsza z tych mniej inwazyjnych.

Gość ziolonowa

Miałam plastry contractubex i bardzo mi pomogły, nakleja sie je tylko na noc, pierwszy efekt widoczny po paru tygodniach.

Gość Dghbn

Ja polecam no scar