Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młodziuchna anka

dlaczego??

Polecane posty

Gość młodziuchna anka

Słuchajcie mam 16 lat i zaczęłam właśnie LO, poznałam tu kolegę, jesteśmy razem w klasie. Piękne oczy, przystojny brunet, o jego charakterze wiele powiedzieć nie mogę, bo mało go znam, ale przez te kilka dni zauroczyłam się...na początku sądziłam, że tez wpadłam mu w oko, bo na przerwach uśmiechał się do mnie, czasem zagadywał, na lekcjach siedzi w ławce za pną i wciąż zaczepia. Moje złudzenie skończyło się jakąś godzinę temu, mieliśmy WF, szatnie niestety oddzielone są cienka dyktą, tzn. męska od damskiej...:o Kiedy kończyłam się przebierać, stałam w samej bieliźnie, chłopcy na czele z moim obiektem westchnień wpadli do naszej szatni, zabrali moje dżinsy i koszulkę jak również strój sportowy wybiegli... siedziałam w szatni z 40 minut taka rozebrana nie wiedziała co zrobić...koleżanek mam jeszcze mało bo nikogo ze swojej klasy nie znałam wcześniej, wszyscy mieli ze mnie straszna polewę, dlaczego Oni to zrobili? Dlaczego On tak się zachował? Chyba nie pójdę jutro do szkoły...:(

Skoro zabrali Ci i koszulkę, i dżinsy, i strój z WFu, t co ty robiłaś w tej szatni? bo chyba nie byłaś zajęta przebieraniem się. Ale i tak sądzę, że to prowokejszyn. :P

jak masz starszego brata albo kolegów, to chyba wiesz jak sprawę załatwić :D

Gość młodziuchna anka
żadna prowokacja, przebierałam się wpadli chłopcy jeden zabrał dżinsy i koszulkę, które leżały na ławce, a drugi wyrwał mi z ręki sportową koszulkę, bo spodenki już miałam zdjęte. Zastanawiam się po co to zrobili? innej koleżance tez zabrali, ale ona chociaż była w koszulce już...

Gość młodziuchna anka
a potem jak oddawali nam te ubrania to z brechtem pytali czy nie znamy się na żartach....

Gość młodziuchna anka
opierdoliłam ich, nawrzucałam ile wlazło.

Gość młodziuchna anka
temu mojemu upatrzonemu mina trochę zrzedła, bo chyba myslał, że jestem zahukaną szara myszką, a puściłam mu straszną wiązankę, dobrze zrobiłam?

Gość do autorki tego tematu
szczeniacki zaloty :D Olej to ;)

moze wpadlas temu kolesiowi tez w oko i chcial Cie w taki sposób zaczepic;)16latkowie to naprawde jeszcze dzieci i mają głupkowate zachowania:-D Poza tym moze planowali wziąc ciuchy pierwszej lepszej dziewczyny,ktora bedzie stala zaraz jak wlecą i padło na Ciebie.......Ja bym sie tak tym nie przejmowala;)w LO u mnie koledzy tez miewali głupie pomysly i jakos nikt nie mial do nikogo żalu:-P i nie rozumiem z jakiego powodu nie mialabys isc jutro do szkoly.....

Gość młodziuchna anka
Bo się trochę wstydzę reakcji chłopaków. Chyba, że puszczę im kolejna wiązankę?:P Powiem Wam szczerze, że mimo takiej akcji z ciuhami, jak im puściłam wiązankę i zobaczyłam minę mojej sympatii to mimo, ze ja zostałam ośmieszona w jakiś sposób to poczułam się jednak górą...mówię Wam ja w gaciach i staniku stoję i wyzywam ich od najgorszych...szok, ale żaden się nie odezwał po moich krzykach, myślicie, że coś do nich dotarło?

Gość młodziuchna anka
ciuchami* No właśnie u nas jest tak, że te szatnie są nie dość, że nie zamykane to jeszcze nauczyciele są tam jedynie jak akurat jest WF a nasz był ostatni tego dnia...jeśli to w ogóle szatnia można nazwać-pomieszczenie i kilka wieszaków.