Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Butomanka

Buty DASZYŃSKI

Polecane posty

Gość Butomanka

Witam,mam pytanie do kobiet.Czy ma lub miała któraś z Was buty Daszyński.Chodzi mi o czółenka na obcasie,czy są wygodne?

Gość Seledine
Ja miałam buty Daszyńskiego, ale półbuty (płaska podeszwa), nie czółenka. Ale wygodne to były.

Jakbym wkleiła foto to by więcej było,ale ja nie mam konkretnych na myśli tak tylko pytam, bo to Polska firma,a jedne mi się nawet spodobały,jak na mój bardzo wybredny gust :-D

Gość demon86
bardzo wygodne są. ja pierwszy raz spotkałam się z tą firmą rok temu na wiosnę, chodzę w nich tej wiosny też. wyglądają jak skórzane. I teraz sobie kupiłam też tej firmy takie pantofle odkryte w środku, tzn. kryte palce i pięty. Ta firma jakby stworzona dla mnie, bo mam szczupłe stopy bez wysokiego podbicia i zazwyczaj wszystkie są dla mnie za szerokie. A jak wpadłam do sklepu z tymi butami to od razu wybrałam 2pary i były idealne(ale drugich nie kupilam bo nie chciałam dwóch par czarnych).

Gość justynka443
tak są bardzo wygodne. w zeszłym miesiącu kupiłam sobie botki na obcasie i pomykam w nich do pracy codzień, kilka razy zdarzyło mi się iść pieszo - 4km w jedną stronę i muszę przyznać, że są bardzo wygodne żadnych obtarć pęcherzy.

Gość Bbriti
miałam czółenka. Śliczne ale mega niewygodne.

Gość Sylwia

Polecam.Ładne,solidnie wykonane,wygodne za przystępną cenę.

Gość Botki M.Daszynski

Kupiłam botki zimowe na obcasie-są zajebiscie wygodne,podpisuję się pod nimi obiema rękami