Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna20

jak poderwać prawiczka ?

Polecane posty

Gość niewinna20

facet jest nieśmiały, 30 lat

Gość niewinna20
:(

Gość a ty jesteś
dziewicą? jak nie to nie masz szans

Gość niewinna20
nie, miałam już 7 partnerów :(

Gość pokaż szparkę

Gość pokaż szparkę

Gość niewinna20
14:23 podszyw

Gość niewinna20
dziewicą jestem, ale miałam już petting i minetkę

Gość anna2662
Oni są z reguły nieśmiali, brak kontaktów z kobietami powoduje u nich kompleksy. Jak poderwać? Pokazując mu, że w zupełności akceptujesz go takiego, jakim jest. A skąd wiesz, że jest prawiczkiem?

spadaj podszywaczu :P prawiczek - nie pytałam się , nie śledziłam , nie wiem na 100% ale właśnie wnioskuje po zachowaniu, po tym jak się peszy(nie tylko w stosunku do kobiet), no właśnie widac że ma kompleksy(a jest mądryt i przystojny facet)

Gość anna2662
znam to dokladnie tylko ze sama nie znam odpowiedzi na to pytanie

Gość
A nie łatwiej znaleźć NORMALNEGO faceta? Tak bardzo zależy Ci na jakimś nieudaczniku tylko dlatego, że jest "mądry"?

Gość okonamaroko
a dlaczego zaraz nieudacznika? ja mimo wszystko szanuję osoby, które dbają o swoją cnotę

wiem że wszyscy mają go za nieudacznika , nie raz to słyszałam :( więc twoje gadanie na mnie wrażenia nie robi sama nie wiem do końca co ja w nim widzę :) a ja jestem idealistką, romantyczką - a on jest taki wrazliwy, troskliwy, szczery czuję że to facet dla mnie i tyle

Gość okonamaroko
To tym bardziej Cię rozumiem. Staraj się go deceniać, wtedy będzie czuł się pewniej :)

Gość
Jakby Twoi rodzice dbali o swoją cnotę to by Cię na świecie nie było. A poza tym nie wciskaj kitu. Spokojnie Niewinna20. Jestem taki sam jak Twój wybranek tylko o 5 lat młodszy i również jestem wrażliwy, troskliwy oraz szczery. A raczej byłem bo wy mnie z tego wyleczyłyście.

Gość okonamaroko
Jakie wciskanie kitu?

Gość
O szanowaniu swojej cnoty. Ja szanuję ludzi za to co osiągnęli w życiu. Jak facet się żadnej nie podoba, nie potrafi żadnej dziewczyny poderwać ani pokazać, że ona mu się podoba; to zachowanie cnoty w takim wypadku nie jest ŻADNYM wielkim osiągnięciem.

może ktoś się jeszcze wypowie, bo chciałam przejść do ofensywy, bo dawać "sygnały" to ja mogę do śmierci a on i tak inicjatywy nie przejmie

Gość genowefaP
hmm... a miał ten Twój prawiczek jakąś dziewczynę kiedyś? Bo jeśli nigdy to musisz sobie zdawać sprawę z tego, że będzie ciężko i cały ciężar poznawania itp. spoczywać będzie na Tobie. Uśmiech, rozmowa - wiadomo. Ale ja poprosiłam wprost o nr telefonu i zapytałam, czy miałby ochotę na piwo (wiadomo alkohol sprzyja znajomościom :) ) .

Gość genowefaP
Lelouch Lamperouge, zgadzam się, że zachowanie cnoty w przypadku, gdy facet się żadnej dziewczynie nie podoba i nie potrafi podrywać nie jest osiągnięciem. Jednak myślę, że nie te umiejętności świadczą o wartości faceta. Pewnie że łatwiej jest gdy się jest podrywanym i gdy to mężczyzna przejmuje inicjatywę... ale kto powiedział, że będzie lekko?

Gość wszyscy macie racje
czesc L. Obejrzales aparat? To co pisze L. to prawda, tyleze dla mnie dotyczy rowniez kobiet. Jak jakas wziecia nie ma albo trzyma cnote za obraczke to nie zaden wyczyn tylko ubijanie interesu. W temacie- do prawiczka podchodzi sie tak samo jak do dziewicy. /Lelouch - poprawiaj mnie jesli jakies bzdury bede pisac. To Ty jestes tutaj ekspert/ Kazda dziewica czy to meska czy to zenska nie ma pewnosci siebie. /Bo jakby miala to by przestala byc dziewica/ I na tym musisz sie oprzec. To czy on jest wrazliwy i troskliwy to jeszcze nie wiesz bo z nim nie jestes. Ale takim Ci sie on wydaje. No i o to chodzi. I taka sama musisz Ty sie wydawac jemu. Co do konkretnej akcji to wlasnie tak mysle....pewnie bedziesz musiala go stopniowo rozebrac i przyzwyczajac , bo on sam sie nie odwazy. Tu zaczyna sie maly propblem, bo jak jest fizycznie silniejszy /przewaznie facete jest silniejszy od kobiety/ to mozesz sobie nie poradzic. Lelouch - zapodaj jakis pomysl. W Tobie cala nadzieja. Jak bys chcial, zeby kobieta sobie z Toba poradzila? Mozesz jeszcze wsiasc mu na ambicje. To skutkuje na 99% facetow. Obejrzyj sobie film "Absolwent" z Dustinem Hoffmanem. No i przede wszystkim dobrze go podniec. Wtedy moze sam bedzie na tyle chcial , ze Ci sie nie oprze. Wyobraznia seksualna dziala u obu plci.

Gość wszyscy macie racje
genowefaP - jak mial miec dziewczyne skoro jest prawiczkiem?????? To jest albo jedno albo drugie.

Gość ale mial
w sensie że się spotykał a nie miał w łóżku

żelek idź sprawdzić czy cie w wc nie ma 🖐️ wszyscy macie racje czemu wszystko sprowadzasz do sexu? ona chce go narazie poznać a nie zaliczyć przecież zamknięte szuflady bywają też puste... prawdę powiedziawszy to większośc chyba taka jest :P

Gość wszyscy macie racje
Zelku - dziewcze slodkie - na temat Twojej odwagi to my oboje cos wiemy. Ale to niczego nie zmiania. nadal uwazam , ze jestes bardzo sympatyczna dziewczyna. A moze Ty cos doradzisz kolezance? Tak z babskiej strony na to patrzac?