Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna20

jak poderwać prawiczka ?

Polecane posty

jak sie taka babka wprawi na odrazajacym, objesnym sliniacym sie prawiczku to potem wytrzyma malzenstwo z kadym facetem Super :o Może lepiej niech sie wprawia na psie albo króliku miniaturce?

Gość prawiczek z powołania
wszyscy macie racje - skąd bierzesz te swoje pseudomądrości?

Gość wszyscy macie racje
sorry korjonos - nie czytaj tego poprzedniego postu. Ponioslo mnie troche po przeczytaniu kilku wypowiedzi prawiczkow w innym temacie. Prawo akcji i reakcji. Juz mi przechodzi. Po co podrywac prawiczka ? Po co podrywac dziewice? Nie wiem. Autorka topiku poznala faceta i chciala go poderwac. W trakcie "blizszych ogledzin" doszla do wniosku , ze moze to byc prawiczek. Stad temat. Mysle, ze bardziej chodzilo o to , zeby go poderwac. To ze jest prawiczkiem to tylko info dodatkowe. Gdyby jej sie nie podobal to nie mialaby ochoty go podrywac ani jako prawiczka ani jako casanowe z doswiadczeniem.

Gość wszyscy macie racje
bnb - takich co beda podrywac odrazajacego typa bedzie dosc sporo.Jak troche pomyslisz to sam znajdziesz jakis konkretny przyklad.

Jeśli ktos w wieku 30lat jest prawiczkiem to musi mieć całą masę wad albo coś nie tak z głową. Tak czy inaczej - nie warto.

Ktos tu chce sie dowartosciowac kosztem prawiczków udzielajac im życiowych rad :/ Koleś, rady to juz dawno uszami mi wyłaża! W ogole nie wiem, czemu tak cie obchodzi los parwiczkow, pewnie sam nim jestes i nie masz co robic popoludniami wiec udzielasz supermadrych porad :/

Gość wszyscy macie racje
prawiczek z powolania - Nie mam co robic popoludniami i dlatego tu siedze. Zabijam czas.To sie zgadza. Porad mozesz udzielic sam duzo lepszych. Miejscea jest dosc dla wszystkich. Moze ktos skorzysta. Porad , ktore Ci nie odpowiadaja nie musisz wykorzystywac. Zaden przymus. O co problem? bnb - rozszerz zakres poszukiwan. Podam Ci jeden przyklad. Stare prostytutki , ktore musza zlapac jakiegokolwiek klienta, bo nic ostatnio nie zarobily. Podaj nastepny korjonos - z 30 letnim prawiczkiem nie musi /ale moze/ byc cos nie tak. To zalezy od wielu spraw. Ale nawet jesli jest z nim cos nie tak to z wieloma "nie tak" mozna jeszcze sobie poradzic.

"O co problem?" Problem w tym, ze jak kogos nie chca kobiety, to nie zechca go nawet jak stanie na głowie. Nie masz najmniejszych dowodow na to, ze te twoje bzdury dzialaja, a ja wiem z doswiadczenia, ze nie dzialaja.

Na kafe nie ma ani jednego normalnego prawiczka 25+. Może istnieją tacy w rzeczywistym świecie, tego nie wiem, ale wątpie.

Gość wszyscy macie racje
korjonas - ja nie mam pojecia ilu i jakich prawiczkow jest na kafe. A wiekszosc z tych, ktorzy tu sa nie wiem dlaczego sa prawiczkami. Patologiczni ludzie tworzeni sa przez patologiczne warunki. Poza tym wbrew temu co sugeruje kolega " z powolania" nie mam zamiaru prowadzic zadnej krucjaty dla prawiczkow.Historia Leloucha mnie zainteresowala.

Gość wszyscy macie racje
korjonos - dokladnie tak samo mysle i wlasnie to mu probuje uswiadomic.

To wcale nie jest pewne, że mu przejdzie. Możliwe, że będzie sie coraz bardziej wkurzał i jeszcze mu sie to pogłębi.

Gość wszyscy macie racje
Lelouch musi przede wszystkim dostac wciry za sczeniackie zachowanie. Nastepnie musi chociaz troche wydoroslec. Ma potencjal. Jest przytomny, ma fantazje, ma mozliwosci. Ja w niego wierze. Dobra , wystarczy na dzis. Bede tu do 18.30 jesli chcesz cos jeszcze. Zajrze tu jutro.

"Lelouch musi przede wszystkim dostac wciry za sczeniackie zachowanie" kobiety są poprostu cudowne facet nie chce baby -> szczeniak facet nie chce dzieka -> niedojrzały facet nei chce realizować kobiecego skryptu -> patrz wyżej kobieta nie chce... -> jej świete prawo i morda w kubeł :classic_cool: 🖐️

Gość wszyscy macie racje
bnb - wszystkie blachary , ktore szukaja bogatego sponsora. "Znam wiele kobiet , ktore poslubiaja mezczyzne do ktorego czuja obrzydzenie po to tylko zeby jezdzic mercedesem" - to cytat z filmu. Bawcie sie dobrze chlopaki.

jak by był bogaty to: 1) ma bogatych starych więc od młodości laski na niego leciały- więc nie jest 30 letnim prawiczkeim 2) jest zaradny, inteligentny, ambitny, ma szczęscie, umie robić interesy czyli ma fajny charakter - nei może być 30 letnim prawiczekiem bo fajni ludzie takimi nei zostają

Gość
"Chcesz tego? Czujesz sie na tyle na silach zeby sprobowac? Ile jestes skłonny w to wiwestowac?" O ile ona jest skłonna go zostawić. Powiedziała mi, że to koniec więc w tym kontekście, trudno czytać między słowami. Nie mam zamiaru przesadnie się gimnastykować dla kogoś kto narobił mi tyle bajzlu w życiu. Jeśli esencją miłości jest przysłowiowe "gonienie króliczka" to niech króliczek spierdala. "Zacznij od postrzegania kobiety jako człowieka. Przysięgam ci ze natychmiast zrobisz siedmiomilowy krok naprzód." Co za zawód... Nie spodziewałem się tego po Tobie. Pomyśleć, że uważasz mnie za tępego kretyna dla którego tylko dupa i cycki mają wartość priorytetową. "Ale tak serio - po co podrywać prawiczka? Jest z pewnością wielu samotnych, normalnych facetów więc po co podrywać kogoś tak beznadziejnego?" I Korjonos miewa przebłyski mądrości. "kobieta przede wszystkim chce sie otacza kims w kim wie , ze znajdzie w nim oparcie." :D "Ale nawet jesli jest z nim cos nie tak to z wieloma "nie tak" mozna jeszcze sobie poradzic" :D Z pewnością istnieją terapie dla takich. "kiedyś mu przejdzie i będzie normalny." Uważaj bo się doczekasz :D "Lelouch musi przede wszystkim dostac wciry za sczeniackie zachowanie. " Dawaj! :D "Nastepnie musi chociaz troche wydoroslec." WTF?!

Gość
Odniosłem podobne wrażenie.

Gość i znów prawiczki
ja pierdole ludzie nie macie innych gorszych problemów?