Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna20

jak poderwać prawiczka ?

Polecane posty

Gość i to jest bardzo dobre
pytanie :) a odpowiedz jest stosunkowo prosta.. tyle jest desperatek na świecie że muszą sobie kogoś znależć :)

Gość
A kto by chciał paszteta?

odpowiedź stosunkowo prosta? Nie powiedziałabym tego .... wyczuwam jakieś drugie dno tej całej sprawy :D

Gość każdy chce dociec
w czym tkwi problem , dlaczego 20, 25 30 facet jest prawiczkiem ale co to zmieni? NIC! :D

Gość
Oferma ma 34. Ja "dopiero" 25 ale ratunku dla siebie i tak nie widzę. :D

Gość
Kobiety i tak mają nas za dziwaków. A dla nich dziwak = niebezpieczny.

Ilość postów rośnie, ale ilość nie idzie w jakość... Odbiegacie od tematu. Durne pytania: "po co? ". Spotkałam mężczyznę i zauroczyłam się. Ot cały sens. No i ten pesymizm prawiczków, pisanie że nie ma już nadziei, że żadna kobieta nie zechce. :(

Gość wszyscy macie racje
Lelouch - Najpierw krotka historyjka. Wyobraz sobie panienke- motylka , ktora fruwa z kwiatka na kwiatek i zbiera sobie od kazdego z tych kwiatkow pylek. Przypuscmy, ze ktorys z tych kwiatkow nie chcial jej dac swojego pylka wiec panienka- motylek obrazila sie i zaczela byc opryskliwa, nieprzyjemna i podgryzac kwiatek. Co bys pomyslal o takiej panience? A teraz odwroc role i popatrz co Ty zrobiles. Wystapiles z propozycja do dziewczyny. Ona Cie odrzucila /bez watpienia zadna to radosc/ a Ty....zabrales swoje zabawki i ciezko obrazony poszedles sobie do innej piaskownicy. Obraziles sie na caly swiat, zamknales sie w skorupie i teraz krzyczysz, ze swiat jest podly. Ile Ty masz lat? 5? Czy 25? Nikt zdrowy nie uprawia seksu z 5-latkiem. To jest karalne zboczenie. Chcesz zeby Cie traktowano jak doroslego czlowieka, to sie zachowuj jak dorosly czlowiek.Przestan sie wreszcie obrazac. Nie rob z siebie panienki- motylka. Masz 25 lat i jestes facet. Jestes? Dorosly facet nie robi takiego cyrku. Dorosly facet sie nie obraza. Obrazanie sie jest szczeniackie. Obrazanie sie to cecha ludzi malostkowych. Zrob wszystko aby wykorzenic obrazanie sie ze swoich reakcji. // "Zacznij od postrzegania kobiety jako człowieka. Przysięgam ci ze natychmiast zrobisz siedmiomilowy krok naprzód." "Co za zawód... Nie spodziewałem się tego po Tobie. Pomyśleć, że uważasz mnie za tępego kretyna dla którego tylko d**a i cycki mają wartość priorytetową."// No wlasnie. Bardzo dobry przyklad. A widzisz tak sie glupio sklada, ze ten post nie byl do Ciebie. Ten post byl imiennie do bnb. Do Ciebie byl ten poprzedni 15.34.No i co teraz?

Gość wszyscy macie racje
Niewinna20 napisala - "No i ten pesymizm prawiczków, pisanie że nie ma już nadziei, że żadna kobieta nie zechce" Znany, wyswiechtany, oklepany i dawno niemodny bajer na nieszczesliwego. Nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalas? Jak sprawy?.

Jak do tej pory służyłem im kilkukrotnie swoim świetlanym przykładem, by porzucili drogę defetyzmu i pojękiwania, bo to tylko efekt śnieżnej kuli przynosi, ale na próżno. Ale swoją drogą miło jest popatrzeć jak jakiś gościu znajdujący się w podobnej sytuacji jęczy, że oczekuje śmierci bo go żadna nie chce - w ten sposób można poczuć się lepszym i cieszyć się, że co nieco osiągnęło się już w drodze zrzucania balastu aspektu życia, którego nie da się zrealizować.

Taki Lelouch niby to nie chce kompletnie w ogóle angażować się w jakieś choćby myśli o innych samicach, a z drugiej strony z tego powodu chce śmierci ? Niekonsekwencja, albo eliminujemy rozmnażanie ze swego życia, albo stękamy, że jesteśmy z tego powodu nieszczęśliwi.

Gość Rybka n9n
Co wytam wiecie ,ino 1madra odpowiedz a reszta to same jakies niedorozwoje, cowas zabardzo matki bily i wam sie myslenie zatrzymalo matoly;) same jakies gupie pytania zadnych kakretów niewiedzialam ze niemowlaki umieja pisac no ale coz.

Rybka n9n, weź sobie jakiś słownik i przeredaguj to co napisałaś bo tego nie da się przeczytać :o

Gość
"Najpierw krotka historyjka." Aż sobie to zapisałem w notatniku :D "Wystapiles z propozycja do dziewczyny." Występować z propozycją to może klient do dziwki. Ja jedynie powiedziałem co do niej czuję. A nie: kocham cię daj dupy! "Ona Cie odrzucila" Co nie przeszkadzało jej zwodzić mnie przez kilka miesięcy. "i teraz krzyczysz, ze swiat jest podly." To fakt. Gazet nie czytasz? Telewizji nie oglądasz? "Ile Ty masz lat? 5? Czy 25?" Matematyka nigdy nie była moja mocną stroną. "Przestan sie wreszcie obrazac." Nie obraziłem się. Zrezygnowałem. "Dorosly facet nie robi takiego cyrku. Dorosly facet sie nie obraza." Racja. Przyłożyłby i tyle. Co sobie myśli?! "No i co teraz?" Nic. Adresuj posty. "Znany, wyswiechtany, oklepany i dawno niemodny bajer na nieszczesliwego." BNB "bajeruje" tak od dzieciństwa. Zapytaj go ile lachonów do tej pory wyrwał.

Gość wszyscy macie racje
No to do roboty. 1. Zadzwonisz do niej.

Gość
A po co ja mam do nie dzwonić? Wiesz chociaż ile kosztuje takie połączenie między Polską a Holandią? :D

Gość wszyscy macie racje
A to trzeba bylo napisac , ze wyjechala na stale do Holandii. Ty nadales tylko, ze ma tam faceta. To duuuza roznica.

Gość wszyscy macie racje
Koń kawaleryjski napisal - " Ale swoją drogą miło jest popatrzeć jak jakiś gościu znajdujący się w podobnej sytuacji jęczy, że oczekuje śmierci bo go żadna nie chce - w ten sposób można poczuć się lepszym i cieszyć się, że co nieco osiągnęło się już w drodze zrzucania balastu aspektu życia, którego nie da się zrealizować. " Koniu , jak to sie stalo , ze jestes dziewica ?

"Znany, wyswiechtany, oklepany i dawno niemodny bajer na nieszczesliwego. Nigdy wczesniej sie z tym nie spotkalas?" pomijajac prawiczak z wiara który jest prowokacja żaden wiecej prawdziwy nieduany 30 letni prawiczek z kafe nie podaje kontaktu więc co to za podryw? :O 🖐️ "BNB "bajeruje" tak od dzieciństwa. Zapytaj go ile lachonów do tej pory wyrwał." pudło :O 🖐️

Gość wszyscy macie racje
Bajer przeniesiony z realu. Przyzwyczajenie druga natura czlowieka.

Gość wszyscy macie racje
jak ktos w realu tak bajeruje / a musi tak bajerowac skoro nadal jest prawikiem/ to jak zasiadzie przed kompem i zacznie sobie wyopbrazac, ze jest w gronie kobiet /kobiece forum/ To tez bedzie odruchowo zagrywal/w tym wypadku pisemnie na te sama melodie. Prawiki nie podaja kontaktu bo przeciez sami piszecie, ze zaden sie nie przyzna do prawictwa w realu . Gdyby prawik podal kontakt to tak jakby sie zdemaskowal. Proste?

nie wiem bo w realu nie zdarza mi się poznawać kobiet 🖐️ a jak kiedyś miałem jakichś znajomych ze wspólnych okoliczności to nie rozmawiałem z nimi o niczym innym niż tych okolicznościach bo ciągnięcie tematów osobistych jest ryzykiem że ktoś zapyta o twoje a moich nie ma i za nic sie nikomu do tego w twarz nei przyznam :P

Gość wszyscy macie racje
Kafe nie jest miejscem do poznawania ludzi. To jest internetowe forum.Wlaczasz kompa, uruchamiasz wyobraznie. Widzisz tych ludzi jak sobie sam chcesz. A jak juz nie chcesz ich widziec to wylaczasz kompa. To nie real tylko Twoja wyobraznia.