Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewinna20

jak poderwać prawiczka ?

Polecane posty

Gość wszyscy macie racje
Forum jest takie jakie jest. Widac jest na nie popyt skoro ludzie tu pisza. Poznaja sie - na pewno. Wszedzie sie mozna poznac jesli ktos bardzo chce. Chodzilo mi o to , ze z racji swojej wirtualnosci forum nie stwarza dobrych warunkow do poznania kogos

Gość wszyscy macie racje
No i nie samym chlebem czlowiek zyje. Nie mozesz bez przerwy trzymac sie wyzyn i super poziomu. Troche szalenstwa w zyciu tez sie przydaje. Tak dla rownowagi. Ludzie caly czas powazni i intelektualni na pewno sa dobrymi wzorcami ale sa nudni.

"Troche szalenstwa w zyciu tez sie przydaje." szalejesz wpisując posty w temacie o prawiczkach? wow " caly czas powazni i intelektualni na pewno sa dobrymi wzorcami ale sa nudni." dal ludzi płytkich i poddanych dzisiejszym trendom którzy nie potrafią czerpać radości z wysiłku intelektualnego :classic_cool:

Gość wszyscy macie racje
1. Naprawde podoba mi sie Twoje poczucie humoru. 2. Nie tylko dla ludzi plytkich. Dla mnie tez. O monotonii kiedys slyszales?

Gość
A gdzie ja napisałem, że wyjechała na stałe? Wakacje ze swoim facetem spędza :D Wraca w październiku.

Gość wszyscy macie racje
Lelouch - ja nie mam zadnego innego info o Twojej sprawie oprocz Twoich wlasnych postow na tym forum. Wiec nie baw sie w chowanego bo to nie ma sensu. bnb- naprawde nigdy nie slyszales o monotonii?

Gość gość
Szukam kogoś na seksik przez telefon. Na co dzień jestem normalną naturalną dziewczyną o zgrabnej budowie ciała, jeśli się nudzisz zadzwoń możemy porozmawiać o sexie lub na inne tematy. Basia ze strony http://www.seksik-telefon24.pl/

Gość gość
kazdy mezczyzna jest inny mozna nie byc prawiczkiem a nie umiec gadac z kobietami a mozna byc prawiczkiem i nie miec problemu z rozmowa z kobietami. Sam jestem prawiczkiem a normalnie rozmawiam z kobietami a mam kolege prawiczka co nawet nie powie "czesc", inny doswiadczony ale z prostytutka, jeszcze inny doswiadczony w zwiazkach a zawsze zdradzal itp. Ile ludzi tyle historii.

Gość gość
Ktoś chętny na sex telefonik? Jestem Alicja, moja fotka jest na http://sextelefon.org.pl/ , jestem duga od góry. Jestem otwarta na eksperymenty i nowe seks zabawy, bardzo lubię wibratory, kajdanki i odgrywanie roli. Ze mną sex telefon będzie na pewno niezapomniany i na pewno Twój k***s zostanie zaspokojony wiele razy. Czekam na ciebie praktycznie o każdej porze, więc po prostu zadzwoń misiu:)