Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToTyToJa

nienawidze Go !!

Polecane posty

Gość ToTyToJa

nienawidze Cie za ta obojetnosc, za to,ze widzisz mnie dostepna na gg i nie napiszesz, nienawidze Cie za ozieblosc, ja brak uczuc za ten chlod ktorym mnie obdarzasz, nienawidze Cie za niechec do kontaktu za wykorzystywanie mnie, za obłude, za brak zainteresowania, nienawidze Cie za nieszczerosc za brak rozmow, nienawidze za robienie ze mnie idiotki a i tak zawsze bede Twoja, GŁUPIA JESTEM ;(

Gość ToTyToJa
Daj sobie spokój...ale powiedzcie jaaak :(

Gość ToTyToJa
w sensie że jakie baby?? Postaram się cieszyć życiem mam nadzieję że mi się to uda...choć naprawdę to jest cieżkie

Gość sklh
mnie tez taki jeden olewał ... to zemściłam sie raz dwa. w taki sam sposób jak on. do tej pory sie nie odzywam a on wydzwania, puszcza głupie sygnalki. a ja nadal nic. tez tak zrób. klin zabij klinem. mzczyzni nie lubia jak sie ich olewa, oj bardzo nie lubia

Gość malowieszdzieciaku
do tej wyzej, msciwej dumnej. mezczyzni odpuszczaja, jak sie ich olewa, dziecko drogie, bo nie lubia fochow i kretynskich zagrywek i sztuczek... a w oczy ciezko powiedziec, nie? nuie mysl, ze jestes taka cwana, bo dla mnie jestes gowniara...