Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niewielka

piękne słowa

Polecane posty

"Can't take my eyes off you" Jesteś zbyt doskonała by być realną Nie mogę oderwać od ciebie wzroku Byłbym w niebie móc cię dotknąć Tak bardzo pragnę cię trzymać Nareszcie miłość przybyła I dziękuję Bogu, że jestem żywy Jesteś zbyt doskonała by być realną Nie mogę oderwać od ciebie wzroku Wybacz mi sposób w jaki na ciebie patrzę Nie można cię z niczym porównać Twój widok mnie osłabia Nie ma słów by to opisać Ale jeśli czujesz to co ja Proszę powiedz mi, że to prawdziwe Jesteś zbyt doskonała by być realną Nie mogę oderwać od ciebie wzroku Kocham cię dziecinko i jeśli ci to nie przeszkadza Potrzebuję cię dziecinko by ogrzać się podczas samotnych nocy Kocham cię dziecinko, uwierz słysząc jak to mówię O kochanie, nie opuść mnie błagam O kochanie, teraz gdy cię odnalazłem zostań I pozwól mi się kochać, Dziecinko pozwól mi się kochać.. Jesteś zbyt doskonała by być realną Nie mogę oderwać od ciebie wzroku Byłbym w niebie móc cię dotknąć Tak bardzo pragnę cię trzymać Nareszcie miłość przybyła I dziękuję Bogu, że jestem żywy Jesteś zbyt doskonała by być realną Nie mogę oderwać od ciebie wzroku Kocham cię dziecinko i jeśli ci to nie przeszkadza Potrzebuję cię dziecinko by ogrzać się podczas samotnych nocy Kocham cię dziecinko, uwierz słysząc jak to mówię O kochanie, nie opuść mnie błagam O kochanie, teraz gdy cię odnalazłem zostań O kochanie, uwierz słysząc jak to mówię Potrzebuję cię kochanie gdy przyjdziesz w deszcz O kochanie, teraz gdy cię odnalazłem zostań I pozwól mi się kochać, pozwól mi się kochać... Najpiękniejsze słowa jakie ktoś mi w życiu zadedykował.... jaki miałam problem rozszyfrować to po angielsku.... ale jaka potem była niespodzianka... :-) Dziękuję jemu... za to że pozwolił mi odejśc... dziekuje za to że nie przewrócił mojego życia do góry nogami.... widział jak bardzo kocham mojego faceta... widział jakie to dla mnie trudne... Dziękuję za uwagę. Musiałam podzielić się myślami, nieważne czy ktoś to przeczyta.

To tyklko tekst piosenki... na pewnie wszyscy ja znaja a nawet nie wiedza jaki ma piekny tekst. Tak bylo przynajmniej ze mna...