Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika262626

ODABAN

Polecane posty

Gość Monika262626

czesc! Moim problemem z którym borykam sie juz chyba z 10 lat są prawie wiecznie mokre pachy. Uzywałam juz Antidralu i Etiaxilu, ale niestety z marnym skótkiem. Najlepszy okazał się dla mnie Driclor, ale niestety przestał działać po dwóch miesiącach. Czy któreś z Was używały Odabanu? Co mozecie o nim napisać? Czy w Waszym odczuciu jest bardziej skóteczny niż pozostałe specyfiki tego typu? Będę wdzieczna za każda odpowiedź, pozdrawiam

Gość Monika262626
Czy naprawde nikt nie uzywał?

Gość do Monika262626
Moja droga, zamist niszczyć skórę/organizm drogą chemią, przećwicz organizm by sam utrzymywał właściwe/optymalne pocenie się, jednak niezbędne niezbędne dla usuwania szkodliwych matabolitów. Moja propozycja: 1.sauna sucha 2.pływanie w basenie z chlorowaną wodą , jazda na rowerze na "ostrym trybie" w tempie tak dużym by się spocić 3. prawidłowe odżywianie się 4.oczyszczenie organimu z toksyn Terapią Gersona, oto link do filmu: naturalne_leczenie_nowotworów I nie tylko Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169050139483021263 5. prowadzenie higienicznego trybu życia; wskazówki znajdziesz na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl Po jakimś czasie odpisz jak poszło, adres na www.

Gość odaban jest naprawdę skuteczny
ja miałam problem z nadpotliwością skóry głowy, po zastosowaniu odabanu problem ustąpił prawie w 100%, teraz wystarczy jak popsikam sobie nim skórę głowy i czoło raz w miesiącu. Tego lata naprawdę odetchnęłam :) Kup bo warto.