Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunku rozmowa

ide na rozmowe na 15.15

Polecane posty

Gość ratunku rozmowa

i nie wiem jak sie przygotowac, stanowisko asystentki dyrektora, praca biurowa i w terenie, przez telefon pani powiedziala,ze takich rzeczy jak ksiegowosc i kadry to naucza(bo ja nie mam doswiadczenia), poza tym praca jest chyba na zastepstwo, no i kwestia kasy,jak zapytaja ile bym chciala zarabiac to co powiedziec?? (zaznaczam nie mam doswiadczenia) 1600zl brutto?? o co moga pytac?? pomozcie bo boje sie ze zapomne jezyka w gebie z nerwow:(

Gość tychy
powiedz ze 1600 netto!!!

Gość d90rio
a jak znalazlam prace ze cie zaprosili/ ile masz lat wyksztalcenie doswiadczenie itd

Gość ratunku rozmowa
jak radzicie - czy powinnam się podmyć przed tą rozmową ?

Gość ccfrre
a na ile siebie cenisz?zależy w jakim mieście itp. przygotuj sobie odp na pytania- co jest pani najwięszym życiowym sukcesem, porażką, jakie są pani pozytywne i negatywne cechy charakt. to są bardzo częste pytania a najbardziej zaginające. No i powodzenia życzę( ja dopiero czekam na jakikolwiek telefon:O)

Gość hłe hłe hłe
1600 brutto to masz niecałe 1150 na reke

Gość ratunku rozmowa
miasto 200.000 mieszkancow,wiem ze to sa gowniane pieniadze,ale to by byla moja pierwsza praca w Polsce, musze zdobyc gdzies jakies doswiadzcenie,chodzi mi zeby sie zaczepic gdzies pracy szukam od stycznia i nic, godzine temu zadzwinila do mnie facetka czy moge przyjsc na rozmowe na 15.15, no i boje sie pytan takich jak na ostatniej rozmowie

Gość ratunku rozmowa
ccfrre,dzieki , to bedzie dopiero moja czwarta rozmowa:O

Gość doradźcie coś jeszcze

na początku nie patrz na kasę tylko ważne jest to co ty możesz oferować firmie i się na tym skup.Puki nie masz doświadczenia to nie warto zgrywać kozaka. wszystko zależy co to za firma jakie o niej chodzą słuchy. najważniejsze jest zdobycie doświadczenia..jak będą widzieli że sie starasz ogarnąc temat to sami ci zaproponują więcej kasy.

na rozmowie mów po prostu prawdę bo jak będziesz kręcić to i tak to bedzie widać po zachowaniu więc po co oszukiwać na wstępie. pomyśl w czym jesteś dobra co możesz zaoferować firmie np jesteś kontaktowa ,bystra ,szybko się uczysz to jest najważniejsze chęci i dążenie do celu.

Gość ratunku rozmowa
taki jeden koles dzieki:)

Gość 1600 netto - i nie mniej
mów prawde, podkreślaj, ze sie nauczysz i bardzo ci zależy

Gość ratunku rozmowa
no i pierwszy etap mam za soba, zakwalifikowalam sie na rozmowe z dyrektorem, powiedzialam 1600 brutto,nie wiem czy dobrzez czy zle,ale ja naprawde jestem ostatnia osoba,ktora moglaby stawiac wymagania a zalezy mi na zdobyciu doswiadczenia,poza tym mam pewna prace od polowy stycznia w swoim wyuczonym zawodzie,wiec jak co zawsze moge zrezygnowac, jedyne co mnie przeraza w tej pracy to mienie doczynienia z pieniedzmi...ale i tak mnie pewnie nie wybiora