DKalaaa 0 Napisano Wrzesień 18, 2009 kurde .. musze wszystko od dzisiaj od owa bo zjadłam bułke z nutella . ale to nie tak źle a jak tam u CB ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fumka29 Napisano Wrzesień 18, 2009 o Neit sie pojawila...:) szkoda, ze nie mi na maila nie odpisuje :( trudno.... bywa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agguńka84 0 Napisano Wrzesień 19, 2009 U mnie jak na razie tost z ciemnego chleba z serem Gouda Light, do tego ogórek kiszony, kawa i kiść winogron - z ogródka:D i 2 kostki gorzkiej czekolady - czyli ok. 450 kcal. Na obiad barszcz z krokietem - trzeba pozjadać to, co się ma w lodówce:/. Na kolację zrobię sałatkę wiejską. Wczoraj zaszalałam i zjadłam 2 małe kawałki pizzy, ale chyba dałam radę spalić biegając. Dziś planuję rower. Mam wrażenie, że jem mniej niż 1500 - mieszczę się w 1200-1300. Nie chcę się tak ograniczać, ale wolę się nie objadać popołudniami i wieczorami. Fajnie byłoby zrzucić jeszcze 2-3 kilo... Pewnie zajmnie mi to ze 2 miesiące...A potem utrzymać wagę. Powodzenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach