Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabek17

Młody związek, Co zrobić gdy dziewczyna ...

Polecane posty

Gość zabek17

Witam . Miałem już kilka związków jedne dłuższe drugie krótsze . Lecz od jakiegoś czasu nawiązałem bardzo bardzo dobry kontakt z koleżanka z nowej klasy ( Szkoła Średnia) . Spotykaliśmy się po szkole w celach koleżeńsko/przyjacielskich. Gdy z nią pisałem kilka razy pytała czy kiedyś bym chciał coś więcej, a czasem ze lepiej pozostć naprzyjaźni bo w singu jej lepiej. Przypadkiem w jej rece trafiła moja twórczość , przez co zapewne bardzo poznała moje wnętrze. Wczoraj gdy o 18 umówiłem sie z nią by pouczyć się grac na gitarze. Gralismy była fajna zabawa , klimatycnze miejsce (Wysoki punkt z ktorego widac cale miasto, zachód słonca a potem swiecące latarnie... w końcu zaczelismy sie troche przytulac ale jak normalni znajomi . W pewnym momencie poczułem coś takiego w środku czego jeszcze nie czulem wiedziałem ze ona chce bym ją pocałował. Zrobilem to raz pierw musniecie , potem spojrzałęm jej w oczy no i zaczeło sie dalej. Całowalismy sie bardzo dlugo i bardzo namiętnie . Po wszystkim ona powiedziała " cholerna gitara", Zrobiła sie jakas smutna i zła na siebie , zaczeła mowic ze zwiazek z chlopakiem z klasy to zle doswiadczenie poniewaz gdy wraca do domu po 6-8 lekcjach to nie ma zazwyczaj ochoty juz sie spotykac ze swoim chlopakiem bo ma go dosc (takie miala doswiadczenie) . Potem mowiła ze jest juz troche sama i dobrze jej teraz z tym , sam nie wiedziałem co zrobić po prostu ja prztulałęm i starałem pocieszyc. Pozniej gdy juz sie troche rozchmurzyła odprowadzilem ja do domu , potem jeszcze byl maly pocalunek na dowidzenia. Dzis w szkole zachowywała się normalnie aczkolwiek byla troche przysmucona, cholernie nie wiem czym i nie mam pojecia co robic, ciezko czasem zrozumiec kobiety, wiec prosze wlasnie was o pomoc. Pozdrawiam

Gość Tulip85
Daj jej troszke czasu i badz przy niej jako przyjaciel, ale nie naciskaj, pewnie niedlugo sama zrozumie jaki fajny z ciebie facet ;) i wszystko sie ulozy. Trzymam kciuki, pozdrowienia:)