Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onalovvv

za miesiac wesele. nie lubie ruchu, ani warzyw.

Polecane posty

Gość onalovvv

czesc :) za ponad miesiac (dokladnie miesiac i tydzien :P) mam wesele znajomych. mam super sukienke, niestety minimalnie za obcisla. to oczywiscie nie jest jedyny powod, dla ktorego chcialabym schudnac. :P nie jestem gruba, waze 55kg przy wzroscie 160. niestety choruje na zespol jelita nadwrazliwego i nerwice - nie moge jesc wszystkiego. jest to pewien paradoks, bo po mcdonaldzie czuje sie swietnie, a po zwyklym obiedzie typu schabowy i ziemniaki dostaje biegunki. a kiedy jestem glodna, jest mi slabo. o tyle moja dieta bedzie trudniejsza. ruchu nie lubie. wrecz nienawidze. mam zamiar zapisac sie na basen, ale ze wzgledu na kregoslup. karnet moge kupic dopiero na pazdziernik. od pon do pt mam codziennie zajecia od 7.45 do 15.00 plus dojazd (ok 40min), wiec gdy przychodze do domu jestem padnieta. moje zdjecie: http://i31.tinypic.com/kxgub.jpg ile powinnac schudnac i jaka dla mnie diete polecacie?

Gość nie rozumiem po co chcesz
chudnąć, wyglądasz w porządku. A sukienkę wymień w sklepie na większy rozmiar.

Gość xxxxxxeer
nie dołuj kobieto , z czego ty sie chcesz odchudzać, wyglądasz rewelacyjnie

Gość chciałabym tak wygladac

Gość onalovvv
sukienki nie wymimenie, bo kupowalam w internecie... nie wygladam dobrze, chcialabym miec tak 60cm w pasie, a mam 71 :/ przy wzroscie 160 :( a co powiecie na diete 1200kcal + codziennie 30min ruchu? ile przez miesiac bym schudla? moja waga to naprawde od zawsze moj kompleks, w gim sie ze mnie smiali. potem przez nerwice troche schudlam, ale dalej to nie jest to. pielegniarka robiac mi badania stwierdzila, ze mam BMI w normie, ale w moim wieku powinno byc troszke nizsze...

Gość qwas
a ktoś cię będzie mierzył że się dowie ile masz w pasie czy coś? Nie rozumiem tego -dobrze wyglądasz -proporcjonalnie i dalej narzekasz. Zmień sobie tylko stanik na dobrze dobrany bo z tego zaraz biust ci wypadnie. Miseczki masz koszmarnie małe.

Moim zdaniem wyglądasz świetnie. Ale jak chcesz szybko schudnąć to polecam Ci dietę kopenhaską. Dieta ekstremalna, ale skuteczna. testowałam na sobie. Jak masz silny charakter, to też Ci się uda. Jeśli nie masz tyle zapału, to zerknij tu http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4216149&start=0 poczytaj, może coś wybierzesz. Powodzenia!

Gość wlaczslonce
Nie wyglądasz na 55 kg, dałabym Ci 50- 52 kg. Wyglądasz super. A co to za rozmiar sukienki, że jest zły, 34?

Gość oj tak stanik masz
fatalny - pierś ci się wylewa pod pachę, zaraz wejdzie na plecy. Zmień stanik, kup nową kieckę i nie zawracaj głowy z odchudzaniem...

Gość LuX007CahMan
Niestety nic nie widac, stanik i majtki zaslaniaja cala figure :(

Gość LuX007CashMan
Zapomnialem spytac, a masz z kim isc?

Gość onalovvv
zdjecie jest z roku 2008 - mieszkalam na wiosce i nie wiedzialam gdzie moge kupic dobry stanik (bo jak wiecie w normalnych sklepach są do C-D). teraz zamawiam w internecie :P moze nie wygladam, ale tyle waze i niestety zle sie czuje w swoim ciele. sukienke juz kupilam, nie mam pieniedzy na nowa. nie zalezy mi na drastycznej diecie, bo mi na to zdrowie nie pozwala... i w kopenhadzkiej jest sporo warzyw, a ich nienawidze :P wolalabym jesc owoce zamiast nich. jest jakas typowo owocowa dieta? :D

Gość onalovv
ide z moim chlopakiem

Gość onalovv
wlaczslonce - nie, 36, na stronie bylo napisane, ze sie rozciaga 2-3cm (i wtedy bylaby na mnie idealna), a sie nie rozciaga w ogole... i przepraszam, ze w kilku postach, ale dopiero teraz zobaczylam, ze nie odp :P

Gość wyglada jakby
pod prawym kolanem splywala ci sperma wstydzialabys sie takie zdjecia w necie dawac