Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzę a tu nowe

Kafeteria inaczej wygląda!

Polecane posty

Gość tyurii
straszny jest ten niebieski - mówię to ja mądra kobieta :O

Gość ahahaha zawsze na
kazdym forum zmiany sa be - chocby czcionke zmienili to ZAWSZE NA GORSZA :D za 2 tygodnie niekt nie bedzie pamietac starej kafe :classic_cool:

Gość oddawac kafe
i nie mozna przejsc od razu do ost. strony... :O:O:O nie podobie mnie sie to :O:O

Gość oddawac kafe
prawie ja na f23 :O:O:O:O:O:O no ale przynjamniej fotka nog zniknela- juz nie moglam na nia patrzec

Gość jytutut
nogi były okropne i dobrze, ze to zmienili ale reszta bez sensu dlaczego nie ma opcji ostatnia strona?????!!!!!!! 😠 :O

Gość oddawac kafe
zaraz trzeba sie bedzie zahaslowywac pewnie, wstawic avatar i takie tam i skonczy sie podszywanie i bedzie chujnia :O:O:O

Gość wolałam starą wersje
była bardziej przejrzysta

Gość stara była lepsza

Gość Kanion
nie srać bo jest dobrze

Gość sukrei
mi tez sie ta krzywa nozka podobala. napewno lepiej wygladala niz ten idiotyczny napis, bo takie podkreslenie : dla madrych kobiet' brzmi jakby jakis debil sie z nas naigrywal :O co to, jakas ukryta aluzja ? ironia ? na pewno nie kojarzy sie ladnie jak takie cos czytasz :O a ten kolor niebieskie jest tragiczny :O w jakim programie to bylo robione ze nie bylo innego chocby odcienia do wyboru ? chyba tylko paint ma taki jeden tragiczny niebieski :O porazka :O

Gość łeeeeeeeeeeeee
a ja myslałam że na kafe jakieś zmiany robią i że ten niebieski motyw jest przejściowy... a to ma tak już zostać... "no rewelacja"

Gość forum dla mądrych kobiet
nie nooo nudy Obiecał mamie ze bedzie spał w domu jak poderwać prawiczka ? pomóżcie w napisaniu rozprawki j.polski Skąd się biorą ci co na ulicy wrzeszczą po nocach? angieeeeeelski! ferie letnie w niemczech jestem malo inteligentna.. co sądzicie o wymiarach 80/60/90 przy 165cm wzrostu? Czy jak będę jeść codziennie taką mieszankę to będę mieć ładne włosy i cerę? Co mozna zrobic aby nie robic kupy przez 3 dni? jak wam się podoba ta dziewczyna? Buahahaha patrzcie co mi wyskoczyło jak pisałem super laska w google Pomozcie bo zaraz dostane pierdolca!!!!!!! Wmorderatorkę z kafe porwał jaszczomp albo semp dziewczyny pomozcie mi napisać wiadomosc do mojej miłosci dalsze kuzynostwo czy mozemy być parą? pomozcie! zadanie z matematyki!!! Czy mogę już rozpocząć życie seksualne? Czy plasterek anty na ramieniu u kobiety jest sexy? czy lubicie lizac tyłek dziewczyny? szukam kurwy zeby ją zjebać . . . No nie czarujmy się :O

Zmianę szaty graficznej strony gleownej też postrzegam niekorzystnie ale nie tyle ze względów estetycznych co ergonomicznych. Połącznie jaskrawego blękitu z rożem jest nienaturalne i prz czestych odwiedzinach stronymęczy wzrok.

Gość może o to chodzi
- żeby rzadziej odwiedzać i mniej czasu spędzać...