Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

theriver

Mój chłopak to flirciarz...

Polecane posty

Jestem z moim chłopakiem od ponad 2 lat... Nie jestem zazdrosnica... Jednak denerwuje mnie jedna rzecz... ON cały czas flirtuje... Albo ze znajomą na gadu gadu, albo z nieznajoma na forum w pewnej grze, albo jakims tekstem głupim walnie do jakiejs, albo sie zalotnie usmiecha... MOwilam mu o tym,ze mi to przeszkadza.. ale on mnie przeprasza, i mowi ,ze mnie kocha i jesli jest cos takiego to nie ma dla niego znaczenia... ale mnie to martwi.. jesli kogos kochamy to podrywamy innych? Nawet nieswiadomie?? ... Pomóżcie mi...

Gość Tulip85
mam podobna sytuacje, wiec cie rozumiem, poprosilam mojego misia zeby nie flirtowal, bo mnie to boli, na poczatku nie chcial mi tego obiecac, twierdzac ze robi to automatycznie i nieswiadomie, no ale w koncu obiecal, tylko nie wiem czy bylo to szczere czy tylko po to zeby mnie uspokoic... niestety nie uspokoilo mnie to bo wiem jaki ma charakter. Po prostu powiedz mu ze cie to rani, moze pomoze, zycze powodzenia, pozdrawiam:). Ja mojemu probuje zaufac...

Gość asasaaaaaaaaaa
Ale o co wam chodzi? Flirt to zdrada czy co?>

Gość tulip85
Flirt to nie zdrada, ale moze do niej doprowadzic. Wiec jak jest sie w stalym zwiazku, to sie z innymi nie flirtuje. Koniec. Kropka.

Mówiłam mu to.. ale nic z tego.. przeprasza mowi,ze to tak automatycznie ,ze taki jest... ze jesli mnie cos zabolalo to przeprasza, ze nie mialo to dla niego znaczenia itd.. tylko w ten sposob juz niedawno jedna sie w nim zakochala;/ i w momencie kiedy mielismy maly kryzys to mu to napisala i nie wiem na co liczyla... Flirt to nie zdrada, ale tak sie czesto zaczyna... nie jest to ze mu nie ufam.. ale czy to jest fair wobec dwojej dziewczyny/chłopaka??

Mówi,ze nie robi tego swiadomie.. ze on nie odbiera tego tak jak dziewczyny, albo nawet ja... JA nie wiem;/

Skoro wie że dziewczyny odbierają to dwuznacznie powinien zaprzestać tej działaności... dziwni są niektórzy faceci... mają laski które podobno kochają a jeszcze im mało... jeszcze łowią .. porażka :(

twój chłopak to niezły nawijacz ściemy ;) nie ma takiego czegoś jak automatyczy flirt ... chce to flirtuje z innymi nie chce flirtować = szanuje ciebie odp nasuwa sie sama :D

Gość spiewam sobie spewam
i tak wymyslona na zgube czlowieka gadu gadu, smsy, nasza klase...... co dalej? interatywny seks przez videowizje jakas czy co?

"i tak wymyslona na zgube czlowieka gadu gadu, smsy, nasza klase." to bardzo fajne komunikatory :) przydatne ,proste i łatwe to nie wina netu !!! lecz korzystających z tych dóbr to tak samo jak by najezdzać na facetów którzy posiadają samochód :) posiadasz auto ? to pewnie jezdzisz nim na dziwki :P

Zdazylo mi sie przeczytac cos kiedys.. z dziewczyna ktorej nie znal z jakiejs gry i pisal z nia i innymi.. powiedzmy ze miala na imie Justyna.. I tekst typu "moja justynko" albo inni ,ze widac ze cos miedzy "rafałem" (powiedzmy ) a justyna cos sie kroi.. myslalam,.ze walne.. a on,ze to zarty ze ona daleko mieszka... no albo ta co jest z naszego miasta i mu powiedziala,ze go kocha... a ja mu mowilam,ze tak bedzie... ze za duzo jej sie "zwierza" , niektore teksty pisze.. i co?? i sie zakochala... i mnie przepraszal,ze mi nie wierzyl... ale czy facet nawet zajety flirtuje?? ...