Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daniel-Sosna

hej dziewczyny mam problem i chciałbym prosić o wasza pomoc

Polecane posty

Gość Daniel-Sosna

hej dziewczyny :) mam problem i chciałbym prosić o wasza pomoc, otóż mam 18 lat a udało mi sie zdobyć numer tel od dziewczyny która ma 22 lata, bardzo jest jest ładna i zależy mi na nią bardzo i nie chciałbym ją stracić dlatego prosze was o pomoc jak mam do niej wysyłać wiadmosci {sms} tzw jakiej treści żeby ją odrobinkę zdobyć dodatnio przez sms :) bedę bardzo wdzięczny ....

Gość hehehehehehheehhehehehehhehehe
:D

Gość hahaaahaa
ty znasz polski w ogole?

Gość dzban leśny
jeśli chcesz podrywać 22-latkę przez sms to mogę Ci powiedzieć ze już na starcie przegrałeś :P

Gość Daniel-Sosna
zapoznam was z sytuacja na której ja poznałem otóż: zapoznałem sie z nią na dyskotece ale nie chciała mi podac do siebie numer tel opowiedziała ze nie zna mnie ale jesli do niej przyjde do sklepu w ktorym pracuje to mi poda, wiec ja dzis poszedłem do niej oczywiście podała mi swój numer tel, opowiedziałem jej krótka tragedie ktora spotkała mojego kolegę miał wypadek motocyklem w którym zginą na miejscu on akurat tez była przy zapoznaniu z nią, była tez wstrząśnięta jak jej powiedziałem i na tym sie skończyło co mam jej teraz napisać, co prawda ona nie zna mojego numer tel ....

Gość Daniel-Sosna
dodam ze wypadek mojego kolegi był wczoraj :(

Gość Daniel-Sosna
pomożę ktoś...

Gość Kanion
Małgosiuu może seksik ?

o boże czepiacie się chłopaka. Może pisze nieskładnie bo się uczy kilku języków na raz i mu sie pieprzy! Albo pisze nieskładnie bo po prostu tak pisze a za to jest zajebisty z matmy i liczy w pamięci pierwiastki z jakiś strasznych liczb. Oceniacie powierzchownie, tak płytko jakbyście sami byli płytcy. Co do tego podrywania - weź wrzuć na looz, 4 lata starsza dziewczyna to nie najlepszy pomysł, ona na pewno Cię traktuje jak szczeniaka:) (smutna prawda) chyba, że jest z nią coś nie tak. Ale jak już koniecznie musisz się sparzyć to pisz naturalnie, tak jak czujesz, nie stresuj sie ;). Just take it easy.

Gość nie pisz do niej
bądź facetem i w twarz jej powiedz ze zapraszasz ją na kawę, lody do kina- co tam wolisz.. Przez smsy- przegrany na starcie

Gość f-16
lepiej przyjdz po nia do pracy z pieknym bukietem i zabierz ja na kolacje , nie pisz jej nic to ja ucieszy. lub dowiedz sie jaki ma adres i wyslij kwiaty ujmiesz ja tym:)

Gość Daniel-Sosna
powiem szczerze jeszcze nie miałem takiej osoby zeby az tak bardzo mi zależało na niej i dlatego pisze do was o pomoc chciałbym zebyscie mi pomogli poam swoje gg 2897376

to sie wpakowales:D ja mam 22 lata i pracuje w sklepie (ale to chyba nie ja;p) ale dla pomyslu podam, ze odwiedziny sa fajne:) i moze to na poczatek, niech polubi te spotkania, a pozniej gdzies ja wez, nie badz w goracej wodzie kapany, zlota rada, tylko ja sploszysz