Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie jak to bedzie wyg

szycie sukienkiwzor-foto a lekkie zmany jej kroju. pomozcie co myslicie?

Polecane posty

chcialabym uszyc sobie podobna sukienke. http://www.voila.pl/272/413p1/?1 tzn gora i pas aby tak wygladaly jednak jesli chodzi o dol to chcialabym ja skrocic do kolan i uszyc prosto nie tak jak na zdjeciu. na zdjeciu jest lekko hmmm rozkloszowana? nie wiem:) myslalam jeszcze nad zrobieniem z boku dluzszego rozciecia tylko nie wiem czy bardziej z przodu na udzie czy z tylu? co myslicie? sukienka bedzie czerwona. ja jestem ciemna brunetka. szczupla wg mnie drobna 165 wzrostu...

Gość dzadzudzi
jesli ma byc prosta i do kolan to mysle, ze najbardziej bedzie pasowac rozciecie z tylu. z przodu bedzie glupio wygladac, a z boku jest lepsze jesli kiecka jest dluzsza, taka za kolano :) jesli kiecka nie bedzie rozkloszowana, tylko prosta i domyslam sie, ze raczej dopasowana to takie rozciecie powinno byc, dla samego komfortu chodzenia ;)

dzieki sukienka wlasnie bedzie niewiele krotsza nie z akolano ale tez nie przezd bedzie do kolana tak yyy w polowie kolana nie umiem tego wyjasnic:) i wlasnie bardziej podoba mi sie rozcioecie z boku niz z tylu chcialabym jej dodac troszke seksapilu nie watpie, iz rozciecie z tylu jest seksowne lecz jakos nie moge sie do tego przekonac:)

Gość dzadzudzi
ale tak calkowicie z boku, czy moze z boku ale tak na jednym kolanie? chyba tak na kolanku nie wygladaloby zle ;) bo jesli calkowicie z boku to nie uwazam, zeby to bylo jakos szczegolnie seksowne, nie bedzie tego widac.

tak na kolanu wlasnie:) na kolanku:)

ktos jeszcze sie wypowie:)? jutro o 17 jestem umowiona z krawcowa:)